• crophantom
    2k
    Za početak sezone odmah klasik Allena i Lamara.
    Joshe, vrime je...
  • Mlađi referent
    14.2k

Strašno kaj sam ja prespavao
  • crophantom
    2k
    ja njih ne propuštam, prirasla mi je Bills mafia srcu tih par dana sto sam bio tamo, a i okorjeli sam mrzitelj Mahomesa, obitelji Mahomes, Kelcea, Swift i svega oko njih pa bi mi osobno puno značilo da Allen uzme MVP i jedno 2, 3 superbowla pa da Mahomes nebude najbolji ni u generaciji, kamoli ove glupe rasprave o GOATu.
    Mislio sam da neću nikad nikog tako srčano hejtati kao P. Manninga, al ono je bilo nista, ovo je čisti, iskonski hejt.
  • BrankoBrankovic
    14
    Da li ima snimka kad se vikalo Dinamo Zagreb u areni?
  • Agramc
    47
    Kruže glasine da bi Delija mogao protiv Sergeja Pavlovica iduću borbu, bi bilo to prerano s obzirom da je Pavlović 3. na listi teškaša?
  • Tom Hanks
    4k
    Tybura je rangiran kao 7. a njega je otresao tako da očito već može napad na top 5 (većina boraca vec isto ima ugovorene borbe pa ostaje Sergej)
    Jak protivnik u svakom slučaju ako dođe do te borbe
  • Agramc
    47
    Bila bi dobra još jedna borba prije njega ali tko zna koliko će cekat ako su kak veliš drugim borcima ugovorene borbe.
    Da, tip je opaki nokauter, zato i ne bi da se odmah protiv njega. Možda protiv acoste?
  • FazeN
    1.9k
    Kruže glasine da bi Delija mogao protiv Sergeja Pavlovica iduću borbu, bi bilo to prerano s obzirom da je Pavlović 3. na listi teškaša?Agramc

Pavlovic mu je 99.99% iduća borba, osim ako se Blaydes oporavi ali svejedno mu budu dali Pavlovica.
    Jer svi ostali imaju dogovorene borbe već, stoga otpadaju, a Delija ako tuče Pavlovica vjv se otvara prilika za pojas.
    No veliki je problem što je Aspinall rekao da se nikad neće borit protiv njega makar ga UFC tjerao
  • Tom Hanks
    4k
    Evo vlog Aspinalla za Antin mec i kako je nervozan bio

Da možda barem još jednu borbu sa nekime iz top 10 prije nekog kao Sergej koji je stvarno top 3 ali vidit cemo
    To kako je Aspinall prvak je isto sjebano jer se njih dvoje neće boriti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.