• Kujtim Shalla
    6.3k
    I ja trazim po kanalima ,na zalost mislim samo ona vaio ili kako se vec zove aplikacija ,ako ima link neko plz
  • FazeN
    1.9k
    Ljudi FNC je jako teško naći online, bude ali gase brzo.
    Skinite Discord i javite se kad skinete pošaljem vam server gdje se gleda.
  • Crni86
    15k
    Lija i mounsef na fncu
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Voyo aplikacija mjesecno dodje 5eura. Registrirate se za 3minute i platite 5eura i odmah se moze gledat.
  • Crni86
    15k
    Evo nam i pobjede pejica
  • Rex Ramae
    3.9k
    lijepo se culo u areni dinamo i mi smo purgeri...dok je trajala borba..pohvale ekipi koja je povela navijanje :grin:
  • Sibirski plavac
    6k
    Odu komšije kući hahahahah

Bravo za Fince
  • BBBaranja
    4k
    Finci torpedirali srbe u 1/8 finalu košarkaškog ep-a :rofl:
  • M94
    2k
    Finska izbacila Srbe

Valtonen clutch
  • Zagreb1992
    2.6k
    Valtonen clutch dionicu odigrao...Markanen MVP utakmica
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Od samog starta su bili bolji, poveli odmah s +11, većinu tekme bili u vodstvu, srbi dok su u trećoj četvrtini došli na +7 nisu uspjeli prelomiti već su im Finci odgovorili sa serijom 13-2 te unatoč nekim ishitrenim glupostima obranili se do kraja.

U najmanju ruku čudno mixanje igrača od strane Pešića, Jokić pol dana na liniji za bacanja, a u obrani ga svi napadaju od niskog playa do ovih krakatih.
  • Zagreb1992
    2.6k
    Jokić koliko god je napadački dominatnan toliko je obrambeno rupa ..Uz sve to čovjek je prespor pogotovo kad je nabio kile još ..Izbornik Finske je odlično skauting napravio i cijelo vrijeme napadao Jokića.

Pešić već drugo EP je svojim odlukama ujebao ih za sigurnu medalju hahha
  • BBBaranja
    4k
    Jokaru kao da baš i ne zanima nešto EP,ovako će se prije vratit u rodni kraj ,udarat po cugi i gledat konje kako trče.
    Pomoć suigrača nije imao,kad su ostali bez Bogdanovića prije koju tekmu očekivao sam da neće osvojit prvenstvo ali ovakav poraz nisam očekivao :grin:
  • Rex Ramae
    3.9k
    I još jedan Dinamovac (Sičaja) na FNC-u dobio...
  • Orc123
    13.1k
    Ima tko kakav link za fnc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.