• Zagreb1992
    2.2k
    od 11 poena Jokića nije palo svega 4 poena preko Zubca ..Ivica odličan obrambeno i čak je uspio Jokića iznervirati ..Kakvu životinju u reketu imamo
  • miro
    6.3k
    Kakva je ovo debilana s ovim muškima što plešu na timeoutu?
  • Zagreb1992
    2.2k

Ameri kao ameri ..kaj si očekivao ? haha
  • mlinchica
    2.8k
    A sjetite se samo tog drafta: Bender, Žižić i Zubac. I pribrojimo još Hezonju godinu ranije.
    Tko bi tada pomislio da će jedini Zubac od njih napraviti neku dužu karijeru tamo, a s obzirom kako je zablistao ove sezone i to kakvu karijeru.
    Vjerujem da je većina tipovala na Hezonju, pa Bendera, pa Žižića u Bostonu… a mali Zu fino strpljivo vježbao s Kareemom hookse.
    Kako mu god završila sezona, veliki uspjeh, još jedan veliki NBA Hrvat. Bravo Zu :clap:
  • Zagreb1992
    2.2k

Imao je Zubac predispozicije za NBA dok je bio u Ciboni ..dolazili su ga gledati skauti tada ..Mislili su svi da će Slavica napraviti karijeru neku nakon one blokade na Tatumu ..s obzirom da je bio jedan od brutalnih atleta u Hrvatskoj u svojem godištu stvarno čudno ..Zubac je usavršio hook šut..Obrana jedna od boljih ..Komunikacija sa Hardenom u pick and rollu daleko najbolja u NBAa trenutno ..Šarić je npr isto što se tiče obrane u europskim okvirima dobar ..dok je tamo drugačiji jer je i stil košarke drugačiji
  • mlinchica
    2.8k
    A dobro, meni osobno je Šarić van konkurencije i one njegove sezone u Philly, njega baš volim. :blush:

Ovdje sam mislila baš na usporedbu tog drafta + ajd i Hez te tog vremena kada je vjerojatno svima Zu bio na 3. ili 4. mjestu dok su tamo odlazili. Na kraju svi ovi atletičniji i “finiji” su se dosta brzo vratili u Europu dok je naš veliki, spori i tromi Zu i dalje tamo, sve uspješniji.
    A brotherhood, ranije s Beverleyem pa sada s Bradom u nastajanju, je show. :grin:
  • GOAT
    2.4k
    Zubac je uvijek bio dobar ali ove sezone je odlican, Matkovic je up next i valjda spasavaju nasu kosarku
  • Patak
    3.3k
    Ne znam kad i kako će nas spasiti kad se nismo plasirali na EP. Ali drago mi je za Zubca jako. Skroman, radi na nedostacima, usavršava se i svake godine sve bolji. A tko bi rekao od onog drafta, da. Od Bendera se najviše očekivalo, na onom prvenstvu nije igrao zbog tenisica. Hezonju se čekalo pet godina da tamo proigra ali za razliku od Bendera i Slavice nije nestao, igra top košarku u Europi. NBA je čudan, tamo je i Damjan Rudež uspio ostvariti karijeru na temelju šuta.

Sad čujem da je mali od Barbare Ružić top talent, ali koliko smo takvih već imali, treba pričekati. Od velike najave NBA karijere malog Prkačina ništa, a upitna je i neka značajnija karijera u Europi, bez pristojnog šuta ništa...
  • Zagreb1992
    2.2k

Mali se razvija u Španjolskoj u odličnim uvjetima ...glava na mjestu i vjerujem u njegov napredak ...imamo mi solidnih igrača samo treba ulaganja i vjerujem u rezultat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.