• Krizy
    51.4k
    Portugal s 3 igrača manje
  • Keyser Soze
    12k
    Portugal u drugom napadu na utakmici s 3 igrača manje.
  • ZrnTSCHeZ
    707
    Suci u 3.minuti podijelili 3 isključenja Portugalcima.

Golman Danske baca nakon gola na brzi centar i pogodi Portugalca koji trči u obranu loptom u leđa...isključenje za Portugal...pa prigovor trenera i odmah dodatno isključenje

I lagano kreneš s hendikepom od +4 bez da si se i oznojil
  • jedan u nizu
    11.2k
    Na dočeku rukometaša u Zagrebu u ponedjeljak, 3. veljače, nastupit će Marko Perković Thompson Osim što su njegove pjesme odzvanjale svlačionicama rukometaša, mnogi navijači jedva čekaju Thompsonov nastup. Osim Thompsona, nastupit će Daleka obala Jakše i Hrepe, Zaprešić boys, Marko Perković Thompson i Prljavo kazalište
  • Dani Olmić
    852
    Danska doslovno zivi od debelog Nielsena i Gidsela … po meni su dosta ranjivi u obrani .. igram stotku na nas i na dinamo u nedjelju

Po meni realan listic
  • rokikaciga
    228
    Jel moguće da je popustil Senf?
  • KtcGoat
    136
    Izbori su uskoro, mora se taktizirat malo
  • Dinamo iznad svih
    77
    Znaci hipodrom je gotovo pa siguran?
  • rokikaciga
    228
    Moguće da isforsira da to bude nakon svibnja da ne utječe na izbore
  • Praskaton
    3.3k
    Iznenaden sam kako je Portugal dosao do polufinala.Je da igraju protiv mocnih danaca al ovo je bas loše
  • Dani Olmić
    852
    I ja se isto pitam kako su ljudi uspili doc do borbe za medalju … pa ovo je ocajno … pogotovo ovih 11 min u 2. poluvremenu

A atmosfera u dvorani je sprdnja … poprilicno sam siguran da bi igrali u zagrebu, ubili bi ih … a ovako cemo ih „samo“ pobijedit
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Protiv Danaca sve ekipe izgledaju loše. Portugal je top ekipa i iskreno sa ovakvim tempom kakvog su imali danas, mogli bi nezainteresiranim Francuzima maznuti broncu.
    A za nedjelju zna se taktika, ne im razbraniti bucka Nielsena i paziti na brzi centar. Fala Bogu imamo Kuzmu a i Pešića koji su na top razini pa čak i da nas ovi izdominiraju, neće rezultat biti nedohvatljiv. Portugal danas jako rano pao na 3 ili 4 gola minusa jer čak i kad zabiju, golman im niš nemre obranit. Da su imali imalo raspoloženog golmana, možda bi im poraz bio pristojniji, a ovako ide to na +10 kao i ostalim ekipama koje su igrale sa Danskom.
  • Mr Anderson
    10.1k
    Nije Portugal loš nego su Danci prejaki. Sve gaze preko 10 razlike s lakoćom.
  • Praskaton
    3.3k

Ne znam faza obrane kod Portugala izgleda bas kritično.Mislim da ce ih i francuzi nabit kroz brzi centar i kontre.
    Golman im ne moze nista obranit.
  • Dani Olmić
    852
    Nasa obrana je jaca, agresivnija a i imamo puno boljeg golmana … nama valjda nece moc tako lako zabijat iz tranzicije kao danas portugalu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.