• Jaro
    8.6k
    Kakva jebena zuta minuta, debil je mogao 2 osobe uciniti invalidima ili poslati na vjecna lovista. Stovise full amirena reakcija kad ga nije nalupao na licu mjesta...
  • Dr Hofmann
    2k
    Sve mogu pokušati shvatiti, ali da Luke Littler ima 17 godina mi stvarno nije jasno...Kakav je pikado show
  • Dzoni
    934
    Littler udara po topsu jače nego Hoxha po biciklu. Jedina razlika što jedan od svog traita ima neke koristi.
  • Sven
    78
    Sutra navecer ce bit bas pravi spektakl
  • BBBaranja
    2.9k

Nadam se pobjedi MVG-a :cool:
  • DrawTube
    5.8k
    Mogao bi Littler ubiti MvGa
  • Brotnjo
    546
    zadnja dva puta ga presavio.
    6-1
    11-4
    Mada bi ja volio da finale ne ode na jednu stranu, nego da gori. 6--6 i zadnji set bilo tko:)
  • Carrasco
    4.6k
    Mali je nerealan, rodio se sa strelicama u rukama. Mislim da neće biti više od 1,45 na njega u finalu.
  • quizzy86
    76
    Kakvo čudo je Littler, kakva mirnoća i preciznost.. najbolje moguće finale, navijam za Littlera!
  • Noel
    7.8k
    Littler 17 godina,drugo svjetsko drugo finale. Fenomenalno. I igra fenomenalno. Prošle godine finale je izgubio je na glavu. Ipak je proradio dječački strah i nevinost i pojela ga je trema. Ove godine mi izgleda kao da je malo poradio na glavi djeluje samouvjereno na interakciji sa publikom i sa igračima i želi dat dojam sigurnosti. Neznam dal to dijete može izdržat još jedan pritisak finala. Kad bi se kladio stavio bi na MVG jer kolko dobro igra Littler nemam povjerenja u njegovu glavu. Kladionice imaju i drže ga na 1,45. Bit će danas jako zanimljivo ja dajem prednost MVGu jer mislim da će Littler opet past pod pritiskom finala.
  • Brotnjo
    546
    pa ako netko ima glavu u pikadu to je malac. Zamisli 17 mu godina a mete ove od 20,30+ godina staža u pikadu... Littler jučer prosjek u 7 setova (105,50) a MVG (99).
  • ivanzg
    262
    Da je bilo koji drugi turnir siguran sam da bi ga Littler u ovakvoj formi pomeo, nestvarno je kako dječak igra.

Danas navijam za njega ali me strah da će pritisak opet odigrati važnu ulogu i da bi MGV mogao to na iskustvo dobiti.

Jedva čekam da krene.
  • Noel
    7.8k

Imao je i prošle godine pa je u finalu ipak pukao.Volio bi da danas uspije..
  • Brotnjo
    546
    ma ne bi ja baš rekao da je pukao, nego da je igrao protiv trenutno najjačeg igrača na svijetu. Na ovom svjetskom si imao preokreta koliko hoćeš.
    3-0 u setovima pa 4-3 , tako i prošlogodišnje finale
    Sjećam se da je prošle godine nešto pogrešno izračunao i tu se prelomila partija.
    Jučer bunting 114 prosjek prvi set i izgubi, jbg fulaš najbitnije (double) i partije se tu lome. Ja bi volio da bude 6-6 u setovima, ali ipak mislim da će ga Littler pobjediti 7-3,7-4...
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Littler krenuo ozbiljno. MVG zasad ni blizu svojih najboljih izdanja... Ako ovak nastave, biti će ružno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.