• flexXy
    2.4k

A kome ce tocno prodat te dionice, zar stvarno mislis da netko ima interesa ulagat u hrvatsku kosarku. Opcenito je to sport u kojem nemas financijske koristi nikakve jer ne mozes prodat igrace za neku lovu, jedini ti je veci prihod od sponzora i tv prava ak igras Euroligu. Ja ne znam jel fkt mislis da bi taj neki krcati lik imao interesa ulozit u klub zakucan sa dugovima umjesto da uzme za istu lovu neki klub u npr Litvi ili nekoj drugoj kosarkaskoj zemlji. Cibonu moze spasit eventualno neki krcati hrvatski zaljubljenik u kosarku koji se pomirio da ce u startu ostat bez par milijuna eura. Sto ne mislim da bi itko normalan napravio. Mislim vidit cemo, ali ja sam prestao vjerovat u neku pozitivu oko tog kluba jer svake godine slusam istu pricu o magicnim ulagacima i euroligi.
  • Zagreb1992
    1.8k

Ma vidjet ćemo ...ovi koji su sad u klubu ti prije svega gledaju i probijanje na europsko tržište poslovno...Cibona im dobro dođe u jačanju renomea ...Vidjet ćemo uglavnom kako to sve bude završilo
  • BornaPŽ1986
    1k
    Braća Ivšić, Kučić 3 eto iz glave kojima se predviđa fina karijera ...a imaš ih još...Branković, Rudan koji već imaju iskustva u seniorskim utakmicama.Zagreb1992

Jel imamo mi kakvih igrača dobrih, perspektivnihDroljo

Ja bih dodao Matkovica jos. Sve u svemu nemamo nikog da bas odskace. Moze se jos spomenuti imena ali sad koliko je to znacajno.
  • Bruh
    981
    Rozić blokirao Cibonu... gotovo je sad je kao priča da će bosco postati cibona al ne razumijem zašto oni? Pa zar ne bi bilo logičnije da dinamo postane cibona... ovo je također pitanje za nekog tko radi u kk dinamu al neću na glavnu temu jer je q & a
  • Zagreb1992
    1.8k

Rozić je blokirao Cibonu za 200 k eura ...Nije gotovo ništa...Spajanje sa Boscom im je zadnja opcija u igri ..Pravilnik koji se trebao donositi o pretvorbi u ŠDD nije donesen još...a bio je najavljen od strane čovjeka iz ministarstva još u 3. mjesecu ...Šerić je danas u Orlandu na razgovorima sa ljudima koji i dalje lupaju lovu u klub
  • Pop corn
    8.7k
    zar ne bi bilo logičnije da dinamo postane cibona...Bruh

...........
  • Patak
    2.9k
    Danas u Zagrebu počinje Grand Chess Tour turnir sa najboljim svjetskim igračima. Jedna od boljih sportskih i promidžbenih manifestacija u Zagrebu.
  • doubletrouble
    1.3k
    Dana White potvrdio meč Miočića i Jonesa, održat će se 11.11
  • Zagreb1992
    1.8k
    Čitam da bi mogao Sloukas u PAO preći..al ugovor koji se daje 10 milijuna na 3 godine ...Cifra boli glava i po meni korak unazad dati igraču od 33 godine takvu lovu
  • Navijač Dinama
    8.5k
    sluzbeno je.. dal je korak u nazad i ne znam bas, Sloukas jei dalje među najboljim plejevima u Europi, a iskusan sto je najbitnije
  • Zagreb1992
    1.8k

ma obrambeno ne može parirati ...danas moderna košerka traži brži protok lopte i vidjet ćemo kako će izgledati PAO ...obrambeno za sad nije baš dobro ..mislim moje mišljenje samo
  • Zagreb1992
    1.8k
    https://www.youtube.com/watch?v=iO2K8UKG5sQ

Link za pogledati u20 repku ..Isplati se pogledati budućnost predvođene po meni top trenerom za njih Šarin ..dokazano je radio dobre stvari u Furniru ove sezone
  • xyz
    840

Svijetla nam je budućnost...
  • Zagreb1992
    1.8k

U ovoj Litvi ti inače igra par igrača koji su skupa u klubu pa nije ništa čudno....Ima tu zanimljivih prospekta za budućnost :) Ne suditi po jednoj utakmici
  • Keyser Soze
    10.5k
    Bila je priča da će Sloukas u Partizan, ništa od toga na kraju ipak PAO.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.