• Keyser Soze
    10.5k
    Sumnjam da su u ovakvoj situaciji bili, zapravo sam siguran.
    Cibona de facto nema ni dvoranu, neće ju je dati na korištenje, dugovi će samo rasti, igrači odlaze, uprava se pokupila i nema je, klub je zapravo mrtav i tekma finala je bila zadnji trzaj pacijenta u terminalnoj fazi bolesti(kriminala).
  • ZGBhoy
    1.7k
    Žalosno na kaj nam Sportovi padaju zbog čudnih likova
  • flexXy
    2.4k
    Ova drzava je sramota sto je dopustila da u stotinama ovakvih slucajeva nitko ne odgovara radi pljacke. Pogotovo kad i javnost zna modus operandi po kojem se vade novci z kluba. I dalje se nadam da se nes moze preokrenut ali jako tesko.
  • Ludovic IX
    7.4k
    e, sad da tedeschi prestane sponzorirat slovence i uđe u cibonu. imam osjećaj da jedini način da cibona bude opet velika da se najveće privatne zg firme uključe i dignu cibonu tamo di zaslužuje biti.
  • Keyser Soze
    10.5k
    tedeschi prestane sponzorirat slovence i uđe u cibonu.Ludovic IX

Da, ali onda on to mora napraviti DANAS što je realno kao da ja postanem MVP NBA lige. Možemo krenuti od 4. lige, ali to onda više neće biti isti klub, nećemo imati titule koje smo osvojili u slavnoj povijestii za mene to neće biti Cibona. Privatizacija ili fuzija se trebala dogoditi puno prije i ovo bi se izbjeglo, ali eto, nije.
    Zagrepčani bi se trebali dignuti jer se vidjelo da i dalje dišu za Cibonu na finalu u petak, ali i od tog čini se 0 bodova.
  • flexXy
    2.4k

Tedeschi ili GNK su trenutno jedine realne opcije da isfinanciraju. Imamo mi u Zagrebu dosta velikih firmi koje bi to mogle pokrit ali po sponzorstvima ostalih klubova ne izgleda mi da je bas netko zagrizen za sport.
  • SAS1987
    15k
    Tedeschi ili GNK su trenutno jedine realne opcije da isfinanciraju.flexXy

Ak se ne varam je Dinamo u prošlosti više puta posudio novac Ciboni. Ne pratim košarku ali mi je nevjerovatno da će Cibona propasti zbog par milijuna eura.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Ha neznam ja osobno bi volio da postoji neki Sportski Kolektiv pod imenom Dinamo u Zagrebu da se to ujedinjeni.
    Medutim A imamo KK i Fustal Dinamo koji neznam dal zele pod jedan krov sa GNK a imamo ZNK Dinamo, a Cibona (ak prezivi) i Rukomet sigurno nece pod okrilje Dinama jel to nije u interesu Lopovima
  • ZGBhoy
    1.7k
    Heja, heja Cibosi, pozdrav vašoj mladosti. Heja, heja Cibosi, vodite nas pobjedi. Stihovi su to koji su obilježili naša djetinjstva, odrastanje, ali i zrele godine. Uz njih smo doživjeli mnoge prelijepe trenutke, međutim, nalazimo se u trenutku kada je gotovo sigurno da više nikada svi zajedno nećemo moći zapjevati Heja Heja Cibosi na utakmicama naše Cibone!

Godine devastacije, političkih instaliranja ljudi te očigledne pljačke Vukova s Tuškanca kulminirali su pa će 21. lipnja 2022. godine biti točno 60 dana otkad je račun Kluba u blokadi što znači samo jedno – pokretanje stečajnog postupka. Obećanja Maura Lukića i Marija Petrovića s početka godine o dolasku bogatog sponzora pokazala su se neistinitima pa je tako danas KK Cibona klub bez direktora, predsjednika i igrača. S obzirom da mjesecima nisu primali plaću, svi oni (neki već i jesu) imaju pravo kao slobodni igrači napustiti aktualnog prvaka Hrvatske.

Iako ćete ovih dana čitati razne napade (bivših) vodećih ljudi Kluba prema Grad Zagreb Službena stranica, nemojte ih shvaćati ozbiljno. Cibona je udruga građana gdje se vodeći ljudi biraju među sobom i čiji statut nema veze s načelima demokracije. Krivci za propast Cibone su svi oni koji su je godinama vodili, a u posljednjih 8 mjeseci na čelu je bio direktor Lukić koji je u Klub došao pod nerazriješenim okolnostima!

Danas znamo da je cilj bio jedan – prikrivanje onoga što su činili Domagoj Čavlović i Mladen Bušić. Paralelno je prodavana priča o dolasku investitora koja je, kako je prezentirano, ugrožena nerazumijevanjem Grada za situaciju u Ciboni pa i tjeranjem Kluba iz Draženovog doma. Bojimo se da je sve navedeno bila laž koja je imala tendenciju prebacivanja odgovornosti za propadanje Cibone na Grad Zagreb.

Udruga Mi smo Cibona u posljednje je dvije godine ukazivala na brojne nepravilnosti, propitkivala što mnogi nisu htjeli ili smjeli te davala jasnu podršku igračima i stručnim stožerima. Nažalost, Cibona je danas samo veliko ime na papiru s ogromnim dugovima, bez nekretnina, vodstva i igrača. Ostat će samo sjeta na dvostrukog prvaka Europe čije je ime znao cijeli svijet. Ljuti smo, nestanak Cibone ostavit će neizbrisive ožiljke u našim srcima koja su kucala za ovaj slavni Klub posljednjih desetljeća!
    #mismocibonamecjqg0db1bmze5e.jpeg
  • deda
    33.8k
    Ne znam što pametno reći. #Nitkoneživivječno
  • db-izbjeglica
    15.8k
    a gledajte...
    ako pravna osoba grad zagreb, uz 800 000 stanovnika ne može pronaći način da se sanira dug od pišljivih 5 milja eura, onda je bolje da se klub ugasi, jer to stvarno nema nikakvog smisla.

mislim, meni je smiješno da grad zagreb ne može pronači način da spasi jedan od sportskih simbola grada!
  • flexXy
    2.4k

Jednostavno ih boli briga za sport, glavno da se klupe farbaju. Uglavnom ovi zadnji grobari koji su obecavali milijune i euroligu su tu dosli uz senfov blagoslov. Ispada da je ekipa dosla da se provede revizija po kojoj nitko nece odgovarat za pljacku kluba i da ga ugase.
  • db-izbjeglica
    15.8k
    vladajuća struja grada bi bez problema našla način, makar i na teret građana, da se spasi nešto po njihovom guštu.

zato kažem, ako se cibona ugasi zbog pišljivih 5 000 000 eura, jednostavno ne zaslužujemo ništa bolje.
    Što prije treba demontirati draženov kip ispred dvorane i odnijeti ga u šibenik!
  • Ludovic IX
    7.4k
    Nek naprave referendum u ZG i ako izlaznost bude 50% nek naprave kak građani odluče.

1.pitanje - da li građani Zagreba žele dati 40 miliona kuna za Cibonu samo za saniranje dugova

2.pitqnje - da li grad Zagreb treba povećati davanja za sport na xy kuna sa sadašnjih mn kuna

3. Pitanje - dinamov stadion - sa dva potpitanja + jedno o tome dal' grad Zagreb osim zemljišta treba ući i sa 50% investicija i drugo da li grad treba hitno provesti prebacivanje zemljišta na dinamo i inzistirati da dinamo u roku 24 mjeseca počne s gradnjom ili se zemlja vraća gradu

Pa ako građana kažu što žele, bar će povećati izglede reizbora ako ih poslušaju
  • db-izbjeglica
    15.8k
    ne mora grad ništa dati, samo treba jamčiti, grad može i posuditi lovu, mali milijun rješenja.
    na kraju krajeva, ne mora se taj dug sanirati odjednom, sve se može dogovoriti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.