• Imamo Dinamo
    3.7k

Teško baš 4, ali 5. Ako ništa, znamo kako GSW pusta na 3-0 da se serija završi u SF. Napravili su to i ove sezone 2 ili cak 3 puta. Nema sanse da ce se ici u game 7
  • Guinness
    2.3k
    Sainz je baš baksuz. Odrađuje vrhunske kvalifikacije koje onda odmah na startu utrke baci u vjetar. Da se moram kladiti na njegov ishod tipovao bih izlijetanje ili sudar u prvom krugu. Iako je prošlu utrku na kraju odlično odradio s obzirom kako je počeo.Eduardo

Tako nekako bih i ja rekao. Nadam se da će me razuvjeriti sutra, ali nisam optimist pretjerani, opet će past pod pritiskom.
    Točno tako. Neznam je li to do psihološkog pritiska ili nešto drugo ? Kažu da ima isto problema sa startom jer uvijek zezne brzine.og1986

Glava/pritisak, ništa više. Prije sezone im je rečeno da je slobodno trkanje, Leclerc se bolje snašao u novom bolidu, a ovaj zbog toga potonio. U međuvremenu produžio i ugovor čak do 2024, ali nije pomoglo.
    Vidjet ćemo dalje kroz sezonu, nije da sam fan Sainza ali trebaju i njegovi bodovi i doprinos i za Leclerca i za prvaka u konstruktorskom.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Perez dobio utrku u Monaku.
    Sainz drugi, Max treći.
  • deda
    34.1k
    Treća u životu. Zaslužio je to Checo :victory: :victory: :clap:
  • og1986
    2.9k
    Ferrari kao i puno puta sa katastrofalnom taktikom. 1-2 pretvorili u 2-4 u Monaku....
  • Eduardo
    20.9k
    Ferrari sabotira sam sebe... šteta.
  • Markelo
    2.8k
    Novo vrijeme uzelo titulu prvaka Hrvatske u futsalu. No, koliko vidim po komentarima izgleda da je u zadnjoj utakmici sudac žestoko navlačio za tovare
  • jp23
    2.7k
    Butler odigrao tako dobru utakmicu, i na samom kraju Miami dođe u šansu za okrenuti, na -2 su, i on uzme tako glupi pokušaj trice sa 20 sekundi do kraja. I izgube nakon toga
  • flexXy
    2.4k

Al kako je Boston prosuo prednost zadnje 3min, htio sam telku razbit hahahah. Jako mi je drago da su u finalu, isplatilo se tankat zadnjih 10 godina i polagano slagat vrhunsku momcad sa draft pickovima
  • db-izbjeglica
    15.9k
    jbno tankiranje...pa jesu uopće propustili koji playoff u zadnjih 10 godina?
    čak štoviše, bio bih se spreman okladiti da u zadnjih 10 godina imaju bar 3 konferencijska finala, a možda i više...
  • flexXy
    2.4k

Pa tankiralo se al na drugaciji nacin. Uvijek su imali dobru selekciju igraca i Brad Stevens je odradivao lavovski posao na klupi. Pogledaj samo onu ekipu sa Isaiah Thomasom, igrali su finale konferencije a trenutno samo Horford i Crowder igraju na nekoj nba razini. 2018. se probalo ici all-in kad se doveli Kyriea i Haywarda i onda ti se Hayward tesko ozljedi u prvoj tekmi sezone, a Kyrie na pocetku druge polusezone. I uz sve to su sa draftanim klincima odveli Lebrona u 7 tekmi u finalu. Trenutno u momcadi u rotaciji imas samo 2 igraca koji nisu draftani u Bostonu a to su White i Horford. Treba im odat priznanje, oni i GSW rade najbolji posao kod selekcije i razvoja igraca.
  • Bosna86
    11.8k
    Mislim da ne znaš sta pojam tankiranje označava
  • xavier
    12.1k
    Pa tankiralo se al na drugaciji nacinflexXy

Mislim da ne razumiješ što znači tankirati.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Tankiranje je namjerno gubljenje, namjerno hvatanje najlošijih pozicija kako bi se osigurali neki od prvih pickova na draftu kroz par sezona i tako došlo do ozbiljne ekipe. Primjer tankiranja je philadelphia...ništa bitno nisu postigli s tim.

Celticsi nisu tankirali jer su stalno bili playoff momčad, a često i ponajbolja momčad istoka.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Tankiranje je “trust the process” :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.