• blueslavonija
    192
    čudno je da rk nexe nije u top 10....posebno da ima manje gledatelja u prosjeku od sesveta, dugog sela i čakovca. neću tvrdit da je 100% tako za domaće tekme ali nexe igra europu za koju znam da je dvorana uvijek puna cca 2000+ ljudi. brzim istraživanjem neta nisam saznao prosjek ali ovak na prvu mi je čudno da nisu u top 10.
  • ksapi
    7.7k
    Sesvetama na kljucnoj europskoj protiv Vardara bilo 2200 ljudi po EHF-u.. ova brojka nema veze s mozgom
  • prefontaine
    7.3k
    Pa piše u tekstu da su u obzir uzeli samo domaće utakmice u prvenstvu Hrvatske, bez Europe i regionalnih natjecanja, kako bi svi imali isti tretman.
  • lukaoj
    211
    Znaci lagano drugi trening f1 ujutro dok se ceka u redu za karte
  • KtcGoat
    3.1k
    Ketzman i Ante Vetma komentiraju
  • Zagreb1992
    3.3k

Onda i ovo za Zadar nema veze s vezom jer oni na PH ne skupe 1000 ljudi po utakmici ..ako je i 500 to je vrh --iako kod nas HKS pumpa brojke
  • rioda
    14.8k
    Nek stave broj prodanih ulaznica :wink:
  • GOAT
    5.1k
    Adebayo ubacio 83.Poslije Chamberlaina drugi najbolji scoring performance u povijesti
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Nakon svih sranja u NBA, tankiranja, odmaranja igrača, blatantnog izbjegavanja pravila od strane više franšiza, mutnih posrednih poslova o kojima je pisao Torre i pada rejtinga lige, što je sve trebalo natjerati Silvera na reforme, mislim da je ovo točka na i.

Kakva prvoklasna svinjarija su ova 83 poena. Nemam ništa protiv Bama, ali 43 slobodna bacanja, 22 šuta za 3. Da ne govorim da je Spoelstra baš cijelu četvrtu četvrtinu radio sve da napravi cirkus od utakmice i da sve ide na njega. Namjerno fauliranje Wizardsa kako bi Bam odmah dobio loptu je bilo odvratno. Baš jedna ekstremno gadljiva utakmica prije svega Wizardsa i Spoelstre koja baš pokazuje sve što ne valja s ovom ligom.

Mislim da je ovo baš bilo na još jednu razinu gadljivije od onih 70 poena Bookera.

Da stvari budu još zabavnije, prije tjedan dana je lik objavio video na youtubeu, doslovno predviđajući da će se ovakve stvari događati u današnjem NBA, nije trebalo niti tjedan dana: https://www.youtube.com/watch?v=Saq2irtiWO8
  • GOAT
    5.1k
    Nemam ništa protiv Bama,Mathiasovi Chageri

Ma ja imam, nabijem ga i taj ljigavi nacin do kojih je došao do tih poena. Najgora stvar mi je što sad imas velikane poput Wilta i Bryanta na vrhu scoring liste i onda ovog klokana

Moderni NBA je u teskom kurcu i o tome smo pricali nedavno na temi a ovo samo potvrđuje cinjenicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.