• Sibirski plavac
    3.1k
    Ti si s ovime samo dokazao da je rukomet u padu, ništa drugo. Tako da hvala.austrijanac

Kako? :rofl:
    Posjećenost lige prvaka u dvoranama i tv gledanost i digital reach rastu svake sezone. Final four lani oko 50 milijuna gledatelja (navodno nikad toliko,barem ako je vjerovati EHF-u). Velika natjecanja također u digital reachu svaki put rastu, dok tv gledanost varira. Ali opet je to nekakva brojka od skoro milijardu. Jel može "mali" sport imati skoro milijardu pratitelja na nekom natjecanju? Po meni ne može. Kako vaterpolo nikad nije niti će doći do te brojke? Zato što je "manji" sport. Iako, i oni su lani imali digital reach u ligi prvaka na oko 25 milijuna, što su za vaterpolo čak ok brojke.
  • jedan u nizu
    11k
    Sto znaci tocno milijardu pratitelja? To je pretpostavljam ukupan broj koji se podijeli sa brojem utakmica da bi se dobio broj gledatelja po utakmici?
  • Sibirski plavac
    3.1k
    U slučaju rukometa, oni stave da je digital reach milijardu. Tv gledanost je u gabaritima stotina milijuna, ali digital reach je u milijardama.

Pardon, moja greška, milijardu dobiju kad zbroje digital reach i tv gledanost. :rofl:

Svejedno, odlične brojke za "mali i nebitni" sport.
  • GOAT
    1.9k
    Ako sam dobro shvatio, platili su Dan Jonesa prije Barkleya i onda ovog prvog izbacili iz momcadi. Mislim da se sve vidi u onom Hard Knocks serijalu.. uglavnom njihov gm nije vjerovao da ce mu itko ponuditi vise novca, a na kraju su ga pustili rivalu sa najboljom ofenzivnom linijom u sportu.
  • reziser
    7k
    dobili smo dobar poguranac, jer zamisli fijaska da nismo prošli dalje. Četvrtfinale i polufinale i arena potpuno prazna...
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    zašto? Zar ga nisu Giantsi doslovce otjerali?Jos-Optimus

Ma otjerali je baš pregruba riječ, vlasnik nije htio platiti, odnosno nudio mu je manje love nego što je Barkley htio. Da Giantsi nisu u cap hellu bili zadnje dvije i da se nije dao idiotan ugovor Jonesu, bilo bi love za Saquana.

Ono što mu ja jako zamjeram je potpis za Eaglese. Otići u divizijske rivale nakon 6 godina u ekipi i onda se čak niti zahvaliti kako treba, baš je ispao šupak. Mogao je potpisati za bilo koju ekipu, Texansi su isto bili u igri, uopće me ne bi smetalo. Njegova odluka je bila otići u divizijske rivale i najveće rivale ekipe u kojoj si proveo cijelu karijeru.
  • Jos-Optimus
    4.1k
    Da, malo mi tvoja verzija ne drži vodu, prije ova od
    Ako sam dobro shvatio, platili su Dan Jonesa prije Barkleya i onda ovog prvog izbacili iz momcadi. Mislim da se sve vidi u onom Hard Knocks serijalu.. uglavnom njihov gm nije vjerovao da ce mu itko ponuditi vise novca, a na kraju su ga pustili rivalu sa najboljom ofenzivnom linijom u sportu.GOAT
    Koliko vidim svi komentiraju da je Saquon ljudina i da se baš osjećao izdanim
  • GOAT
    1.9k
    Da i meni je on super lik, jos je on njihov "domaci decko" i sjećam se njegovog drafta tu nas je sve kupio sa svojim razmišljanjima i igrom, al opet kuzim i sto mu zamjeraju odlazak u Philly no naravno otići će tamo gdje ce imati najbolje sanse za pobjedu.

Mislim da je poceo razmišljati glavom nakon sto su ga se tek tako riješili u NY-u.
  • Jos-Optimus
    4.1k
    Ali kakve greške rade Giantsi, pa to je čudo...gledao sam video di klinac od GM-a govori starom da na draftu uzme Jaydena Danielsa
  • Facke
    4.9k
    Pa ja ne znam, kolko put su nas suci pokrali v rukometu? I sad kad nam je isle male v korist onda se opet sere? Pa fala bogu da nam se je konacne vrnule nekaj male. A kaj se tice RTLa i rukometa i prenosa, sto pot su bolsi od Nove TV v nogometu. A HRT nema namjere kupiti prava za rukomet izgleda. Tak da nek ostane pri RTLu. Tu sam generalne zadovoljen s komemtatorima.
  • GOAT
    1.9k
    "you only get this job once, might as well try to win"

Ovaj rookie Nabers mi se cini zanimljiv i nadam se da ce mu dati ili Sandersa ili Warda ali poznavajući njih sabotirat će nešto.

Ne znam ja puno o pikovima prve rune, Ramsi to ne rade cesto :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.