Nije odlučeno, ali tako se šuška.. Slažem se da smo mi u dobroj poziciji što se tiče igrača, njihovih plaća i situacije sa strancima. Poslovali smo uvijek u skladu s mogućnostima, ali kao i svima cilj nam je da ovo što prije završi i da se vrate utakmice s navijačima. Svaka tekma koja se odigra bez navijača za sve futsal klubove je isključivo trošak. Samo što za razliku od nogometa, te cifre bi mnoge klubove mogle odvesti u vrlo neugodnu situaciju. Tanka je linija...Šteta ako je tako odlučeno. — Baneki
Većina klubova ima igrače na plaći do lipnja... nakon lipnja vjerojatno ne bi u mnogim klubovima bilo više igrača za igrati... :grin: Pretpostavljam da i zato žele dovršiti ovu ligu bez playoffa.trenutno ne vidim zasto se nebi moglo odigrati od recimo polovice lipnja pa nadalje jer ipak ima dosta lufta do pocetka iduceg prvenstva. — nkdz
Koliko ja znam, nema nekih novosti na ovom području, ali ima još vremena do nove sezone, pa samim time ima i vremena za dresove...btw.ima kakav insider info u vezi dresova? Nike ostaje? — nkdz
Daleko je još za bilo što prognozirati... Bila je obavijest da Trofej Dinamo ide dalje, nije otkazan, samo odgođen... Vidit ćemo kako će se to razvijati... Vjerujem da Šalata najviše ovisi o tome koliko će do početka rujna popustiti epidemiološke mjere... Mislim da to nitko sad ne može znat...Nadajmo se mi za početak da će uopće biti Šalate barem u nekom obliku sličnom onom na koji smo navikli. — xavier
Većina klubova ima igrače na plaći do lipnja... nakon lipnja vjerojatno ne bi u mnogim klubovima bilo više igrača za igrati... :grin: Pretpostavljam da i zato žele dovršiti ovu ligu bez playoffa.
Jedino što se time gubi baš sva atraktivnost natjecanja i u preostala tri kola bitna je samo utakmica između Olmissuma i Novog Vremena koja bi vjerojatno odlučivala o naslovu prvaka. Sve druge ekipe i sve druge utakmice automatski postaju nebitne jer nema nikakve razlike završio treći ili sedmi. Šteta, jer mi smo taman dizali formu, bili bi prespremni za playoff i jedina smo momčad koja u drugom dijelu lige nije izgubila nijednu utakmicu... I taman pobijedili prvoplasirani Olmissum u gostima. — Mr Blue
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.