Iako nikada nismo napravili taj najveći iskorak, došli do titule prvaka, Futsal Dinamo je svih pet godina funkcioniranja prema članskom modelu bio u samom vrhu hrvatskog futsala.
U aktualnoj sezoni Dinamo doživljava prvu pravu rezultatsku krizu. Od borbe za sam vrh hrvatskog futsala, realnija je borba za doigravanje. A promijenili su se i naši navijači. Oni sada jako dobro poznaju futsal, poznaju naše igrače, a na tekme više ne dolaze samo zato da bi mogli navijati za Dinamo, da bi se podružili s prijateljima, da bi nesmetano mogli na tekmama piti pivu…
Sada dolaze jer ih zanima rezultat. Jer žele Dinamovu pobjedu. Jer im je stalo.
Rezultatske krize su sastavni dio svih sportskih klubova, svih sportova svijeta. U rezultatskoj krizi bili su i NK Dinamo, Real Madrid, Barcelona, Manchester United…
No, ono što je karakteristično za velike klubove, a mi tvrdimo da je Dinamo najveći klub na svijetu, jest prolaznost tih rezultatskih kriza.
Ono što mi možemo obećati našim navijačima, koji su uz nas bili kada se nije očekivao nikakav rezultat, da ćemo učiniti sve ne bili smo se što prije izvukli iz te krize i vratili starim navikama - pobjedama i borbi za sami vrh domaćeg futsala.
Nadamo se već večeras, u 18:30, kada počinje dvoboj na Gripama protiv AFC Universitasa.
Nema predaje! — Futsal Dinamo
Ima li danas prijenos tekme negdje? FB stream? Igra li Penava? Ozlijedio se na utakmici s Olmissumom, je li zato propustio polufinale kupa? — Baneki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.