• jedan u nizu
    14.6k

Vjerovatno do samog foruma.
    Postoji neki limit, zaštita od spama, gdje u kratkom vremenu ne možeš staviti puno postova, a koje se očigledno odnosi i na slanje poruka.

Kada šaljem linkove, mogu maksimalno 5 poruka poslati u kratkom vremenu, i onda dobijem zabranu na par minuta.
    Nakon nekog vremena kada opet pošaljem nekome poruku, obično bude problem koji si i sam opisao.
    Piše da je poruka poslana, ali bez teksta i bez ičega, pokušam ponovo i ista stvar.

Tako da je vjerovatno do samih postavki foruma, a mislim da su i drugi vec opisivali ovaj problem.
  • Logistika
    1.5k
    Jesam jesam sinoc. Refeeshao stranicu u beskonscnost,logout login 3 4 puta
  • Logistika
    1.5k
    o boze dragi pa zadnja poruka bila za predhodnu tekmu za link isto,nisam bio ni aktivan po upisima nesto niti preko tjedna niti jucer.
  • jedan u nizu
    14.6k

ne znam jesmo se razumjeli.

Problem je do onog tko salje poruku. Ako ta osoba posalje vise poruka u kratkom vremenu dobije tu ''zabranu''.

A onaj tko primi tu poruku zna primiti praznu poruku, ili mu stoji da ima poruku u inboxu, a ne moze doci do nje.
  • Logistika
    1.5k
    Aaaaaaa nisam JA razumio ahahahah. U buduce onda kad mi netko bude poslao link budem i ja podjelio par ljudi kojima bude trebalo da ne zablokira nekom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.