• vlatkomarkovic
    4.4k
    Ajmo sada tu lijepo pisati s obzirom da je ovaj projekt gotov, šta želimo od novog stadiona. Izgled, funkcionalnost, popratni sadržaji, za koje svrhe osim tekmi da se koristi da se i tome adaptira, kaj vam je bitno, kaj bi htijeli, kako bismo to mogli progurati itd….
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Također ne bi bilo loše da netko zalijepi onaj app sa svim projektima možda nam tamo padne neka ideja na pamet. Jedino kaj mi se svidjelo u onom dobitnickom radu je bila ona vanjska teretana, mislim da bi takvih stvari trebalo biti oko stadiona, eto da kažem neki pozitivni kurac oko tog projekta, to mi se svidjelo, i samo to….
  • Liks90
    5.3k
    Evo pa da ja prvi krenem, meni osobno je 3LHD najbolji.
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Slažem se i meni, meni su Japanci isto super, Geplus, Zaha, Njiric i ovaj trece nagrađeni, Sirrah to sve mi je među boljima….

Ali šta se tiče Japanaca tu sam fkt neobjektivan jer drkam na njihovu kulturu uvijek i realno znam da to bas i nije za nas, sam ono jebiga….
  • dumitrumitu
    2.2k
    Moji favoriti su Sirrah, Makedonci- Arhitektura Nova DOOEL Veles i Portugalci- Patricia da Silva, Arquitectura
  • Endeavour
    739
    Kad bi imali neograničen budžet ili barem x3 sadašnjeg, onda je meni samo jedno logično rješenje:
    Tariq Khayyat Design Partners (UAE)
  • Liks90
    5.3k
    U svakom slucaju, imam par favorita, vecinski isto ko i svi, sve je bolje od trenutnog…
  • FazeN
    9.2k
    Bugari ili 3LHD, sretan ko beba
  • NitkoBitan
    39.8k
    Sad je za vidjet kako dalje. Mislim ako ide novi natjecaj pretpostavljam jovo nanovo, a tako dobrih stadiona u sadasnjem natjecaju.

Ne znam bas ni kako ce sjest arhitektonskim uredima ponistenje natjecaja, ispast cemo neozbiljni i neki se sigurno ne budu opet prijavili.
  • BW1986
    217
    Možda za prijedlog, da održimo interno natjecanje između svih prijavljenih radova ovdje na zoni, tipa anketa ili bracket ako se ima volje i vremena.
  • Masto
    2.6k
    Nešto hrvatsko il njemačko, ove dubai bliski istok price nista to, sirrah geplus kočnica da se prilagodi bi isto bila dobra
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Ok, ajmo sada malo o tome kaj bi htijeli na stadionu ne samo o radovima :lol:
  • VK87
    51
    Za nas diletante i dokoličare jedan moderan, generički s kutevima, molim! (natkriven i s tribinana blizu terena se valjda podrazumijeva...valjda).
    Ukoliko cijenjena gospoda arhitekti nemaju predodžbu kako bi to izgledalo, neka pročitaju zadnjih 300-ak stranica na tu temu ovdje.

Hvala.
  • Mi smo uz tebe
    270
    3LHD moj osobni favorit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url