• BiP1MD
    129
    Nisam još vidio anketu oko ovog "slučaja" a na temi o stadionu tisuću upisa. Pa čisto da vidim kakav je trenutni odnos na Zoni Dinamo.

Da nekako to sklopim u 5 opcija obzirom na trenutnu situaciju:

1. Ne, ne i ne. Ne mogu se pomiriti s činjenicom da su izabrali ovakvo ruglo i ne želim ovu nakaradu zamišljati kao naš novi dom. Nikakve dorade i preinake ne dolaze u obzir. Ideja je potpuno promašena i nema joj spasa. Odbaciti u cijelosti. Članovi moraju biti uključeni u odabir.

2. Ne sviđa mi se ni ideja ni izvedba. Potrebne su brojne dorade i preinake. Obzirom na sav uloženi novac, vrijeme i trud, smatram da bi svim silama trebali spasiti što se spasiti da kako bi u konačnici dobili barem donekle prihvatljivo rješenje.

3. Tko je tu lud? Od početka je svima jasno da želimo zatvoreni stadion sa 4 spojene strane, Sjeverom u komadu, da su tribine skroz natkrivene i da je do terena. Samo to.
    Ponovite natječaj, ostalo ostavljamo struci i žiriju pa "kome milo, kome drago".

4. Nisam arhitekt ni stručnjak i zaboli me za funkcionalnost, potrebe, estetiku i ostalo. Dočekali smo da nakon svih ovih godina očaja i patnje gradimo normalan stadion. Kakav god bio ću ionako dolaziti zbog Dinama i ne opterećujem se previše izgledom.

5. Stadion je odličan. Sviđa mi se ideja i izvedba. Normalno da bi više volio da su neki detalji po mom osobnom ukusu ali je pogođena srž i slažem se sa strukom i žirijem. Jedva čekam da se izgradi.

Sljedećeg tjedna na Maksimiru će se održati članska tribina o projektu novog stadiona, a na njoj će predsjednik GNK Dinamo Zvonimir Boban i Toma Pejić, predsjednik Ocjenjivačkog suda, predstaviti pobjednički rad, objasniti cijeli proces i odgovarati na pitanja članova kluba.
    Kome je u interesu doći do rješenja neka izdvoji par sati vremena i dođe na za to predviđeno mjesto u pravo vrijeme.

Također, tko želi pokazati da mu je stalo i da se ne radi o "malobrojnim diletantima" koji se ne slažu sa odabranim radom, može izdvojiti 20 zekundi vremena i potpisati onu peticiju.
    Velika je razlika u stavu i pristupu problema kada ti 500 "diletanata" cvili ili kad ti 100.000 ljudi s imenom i prezimenom pokazuje neslaganje.
    1. Kakvo mišljenje imate o pobjedničkom projektu na natječaju za izgradnju novog stadiona Maksimir? (46 votes)
        Ne mogu se pomiriti s činjenicom da su izabrali ovakvo ruglo. Odbaciti ideju u potpunosti.
        54%
        Ne sviđa mi se ni ideja ni izvedba. Preinakama bi svim silama trebali spasiti što se spasiti da.
        17%
        4 spojene tribine, Sjever u komadu, skroz natkriven i do terena. Ponovite natječaj i neka bira žiri.
        22%
        Zaboli me za funkcionalnost i estetiku. Napokon gradimo taj novi stadion i kakav god bio je dobar.
          0%
        Stadion je odličan. Ideja i izvedba su pogođena u srž. Slažem se sa stručnim žirijem i jedva čekam.
          7%
  • Dzoni
    8.2k
    Zakaj opet ankete o stadionu, kaj nisu već 2 bile?
  • BiP1MD
    129

Ja sam tu stvarno tražio po ovoj temi i ne mogu naći da ga jebeš.
    Ako je već bilo neka moderator izbriše jebeš onda ovo. Nema se šta ponavljat bezveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet