• Sajla
    23.9k
    Dobrodošao i sretno! Nadam se da će se razviti u pravo pojačanje.

Isto kao za Kravcova - u videu mu na dresu piše Molčan na ćirilici, mislim da smo trebali samo isto napisati na latinici, a ne ići na englesku transkripciju.
  • Matija1711
    47
    Desno krilo znaci vecinom igra,top
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    O malom sam čuo samo najbolje ,nadam se da će se nastaviti razvijati kod nas i postati važan dio prve momčadi,sretno mali
  • d-Zg
    24
    Dobro nam došao i sretno!

S obzirom na slagalicu koju Boban radi na više frontova, sve mi se čini da će plodovi svega toga rada morati doći na vidjelo i na naplatu.
    Kada se uspostavi sustav (kao i kod velikih klubova iz liga petice) onda će se samo rotirati i implementirati, a što i jest neki konačan cilj (tako se nadam).
  • Orc123
    17.1k
    Bolesno dobar video. . . Normalno da je tu izvuceno samo ono najbolje ali decko ima igru 1 na 1 sto nam je jako bitno, a s druge strane ima i to proigravanje, pas igru. Izgleda bas nogometno inteligentan. Ako ce se nastaviti razvijati mislim da potencijalno imamo jako dobro krilo u buducnosti. Tek je navrsio 18.g.....samo ako bude zdravlja i ako se prilagodi novoj sredini.
  • Makedonion
    367
    Dobrodosao Egore. Pokazi nam kaj znas!
  • ZG plavi 01
    595
    isto kao i Kaloyan Bozhkov koji bi trebao biti Kalojan Božkov, nije mi jasno zašto klub za sve njih koristi engleske inačice
  • deda
    48.3k
    Ja uredno u svojim objavama pišem Kalojan Božkov, a tako ću i Egor Molčan.
  • The Undertaker
    10.2k
    Zar nije po hrvatskom pravopisu da se strana imena pišu u izvornom obliku?
  • Droljo
    31.7k

Mi smo tako učili u školi.
  • Infinity
    21.4k
    Mene vise jeza prodje kad vidim Crvena Zvijezda nego Egor Molčan.
  • dzgkt
    286
    U izvornom je Егор Молчан, a to bi onda kod nas bilo tako kako je deda napisao.
  • deda
    48.3k
    Ja smatram da je ova "engleština" duboko pogrešna jer bi onda za početak sve naše ć trebalo pisati ch. Ne bi smjela vrijediti jedna pravila za naša imena, a druga za ostala slavenska. Hoćemo onda Srbe i Bosance pisat engleštinom.

U skladu s tim ispravio sam njegovo i Rusovo prezime na našim temama.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.