• Omake
    21.3k
    I dodao da je ovo prava utakmica da se Amir Ganach afirmira u naše najbolje krilo
  • Kruno
    1.8k
    Samo bez Abera ,Valincica i Lisice i i pobjeda je tu.
  • ElDorado
    14.9k
    Unatoč našim vidovitim gatanjima, Index je najbliže sastavu:

Kotarski - Galešić, Domínguez, McKenna, Pérez Vinlöf - Mišić, Stojković, Kačavenda - Lisica, Prevljak, Oršić.

Iako stvarno, ali stvarno ne razumijem zašto Ivanušec, koji je top spreman, ne može početi na tom krilu. I nadam se da su predvidjeli Kačavenu niže tj bliže Mišiću
  • Masto
    2.3k
    Po čemu su oni najbliži
    Pitam da znam za predictor
  • Crni86
    24.6k
    Mišić, Stojković, KačavendaElDorado

Ja nisam uvjeren da stojke i kacavenda mogu zajedno na ovoj razini.
  • Crni72
    270

Da, bojim se da je to najbliže Kovinoj ideji i to ofenzivno bude Ok s obirom na trenutni kadar uz zamjene Lisica-Almena i Orša- Ivanušec. Defanzivno budemo jako tanki, Ne znam u kakvom je stanju Rus ali on bi mi trebao biti tu umjesto Kačavende...
  • ElDorado
    14.9k
    a kaj ja znam. Tako mi nekako izgleda. Nevjerojatno mi je da bi Stojka klupirao, a još nevjerojatnije da bi stavio Ruju od 1. min. Sam je jučer rekao da će Ivanušec participirati ali poznavajući kak on inače priča, to znači da neće od početka kao niti Almena. Ak ne klupira Hoxhu i Valinčića onda stvarno.... I to ti je to.
    Uostalom jučer je još u izjavi za Arenu rekao da sva pojačanja trebaju čekati pauzu i da će tek onda za tri tjedna (ili mjeseca ko će ga znati) biti približno (ponavljam:približno) na 100%. A ja ne vidim kak Ivanušec nije na 100%. E za njega je rekao da dugo nije igrao.
  • CastAway1986
    6.6k
    Samo bez Abera ,Valincica i Lisice i i pobjeda je tu.Kruno

Jos samo reci koga da ubaci umjesto njih i imamo laganu pobjedu? ! Neznam što ceka Zvone kad imamo ovoliko stručnjaka ovdje na forumu
  • Kruno
    1.8k
    Pa Oršica,Galešica i Almenu, lošiji od ovih ne mogu biti.
  • ElDorado
    14.9k
    Inače po toj logici kak Ivanušec nije dugo igrao, Hoxha se prenaigrao.
  • mlinchica
    7.4k
    Hoxha se prenaigrao.ElDorado

:lol:

Ide Orša večeras, povratak stare forme :strong:
  • Maximo
    1k
    denes g. Smail Prevljak mora biti pravi i donesti nam 3 boda! ostali nek ga prate, a izraelci neka patu!NKDZ86

Navodno su u upravi procjenili da je on TAJ i da ćemo oko njega gradit momčad idućih 10 godina
  • Klipan
    37
    Ako neko zna di se okupljaju naši prije tekme nek javi u inbox
  • Archangel
    351
    Ovo večeras će u svakom slučaju biti eksplozivno kako god završilo, ili eksplozija veselja ili eksplozija traženja da trener ide
  • Omake
    21.3k
    biblijskim jezikom, ili ćemo napunit bunar ili se utopit u njemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.