• Crusades
    26k
    Predsjednik Bedema:

"A kad smo pobijedili na penale, pogledao sam druge rezultate i shvatio da ćemo igrati protiv Dinama. Nisam mogao službeno izaći s tim van, ali javio sam dečkima. Reakciju je teško opisati; radost, sreća, pjevanje. Možemo mi biti dinamovci ili hajdukovci, ali Dinamo je najveći klub u Hrvatskoj. Sam sam navijač Dinama, a u Ivankovu ima puno navijača Dinama."
  • Netkos
    231
    Kovačić rekao da 6 igrača iz Dinama 2 vodi na utakmicu, tako da će neki sigurno dobiti priliku.
  • Filip 91
    2.6k
    Kotarski - Goda - Radeljic - Galesic - Tabinas - Ivanusec - Kravtsov - Kacavenda - Nsoki - Almena - Prevljak..
  • Dzoni
    8.1k
    Prijenos osiguran na Dinamo +
  • Masto
    2.2k
    Screenshot-20260908-164627-Instagram.jpg
    Ne izgleda uplašeno
  • Guinness
    3.4k
    Kovačić rekao da 6 igrača iz Dinama 2 vodi na utakmicu, tako da će neki sigurno dobiti priliku.Netkos

Trener Dinama, Mario Kovačević, na press konferenciji prije utakmice s Bedemom u rijetkim trenutcima opuštanja, slikovito

IMG-3429.jpg
  • Jima
    1.9k
    Kotarski - Tabinas - Galešić - Radeljić - Goda - Mudri - Kravtsov - Šunta - Almena - Prevljak - Ivanušec
  • ElDorado
    14.5k
    u odijelu, po protokolu
  • mali M
    10.4k
    Znači kraj toliko dobrih igrača iz rotacije koji trebaju minute neki ovdje zagovaraju klince iz B momčadi.. svašta...
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.