• FrodoJePurger
    784
    ocito se nije oporavio :lol:
  • Roky
    172
    Pa ja nevjerujem
  • SanctaSanctorum
    540
    Ajmo dečki preokrenut to, popravit pristup i koncentraciju. Sve kaj itko pukne na naš gol završi u mreži, ajmo malo živnuti. Valjda ima ko da se zadere u toj svlačionici na poluvremenu.
  • Xpert1992
    982
    Indisponirani smo totalno. Vidi se da je utakmica sa Vikingom utjecala na ovo kaj smo gledali u prvom poluvremenu.

A ovu klupu nasu kad gledam i nije neka sreca. Godu nitko ne zeli u prvoj, Tabinasa takodjer, McKenna treba odmor, Zajc takodjer. Ostaje ti Orsic, Topic, Mudrazija, Prevljak, Nsoki i Kravcov. Nadam se da su Nsoki i Kravcov spremni.
  • Gringo
    1.2k
    Sad će Kova udarit jedan motivacijski govor i ide preokret
  • Maki2
    1.1k
    O tome i pricam. Osobno i prije utakmice ne mogu reci da je ocekivano da cemo izgubit, ali lagao bih kad bi rekao da bi bio iznenaden porazom. Dinamo je nakon gostovanja u Europi statisticki najranjiviji u HNL-u, a pogotovo kad idemo jos negdje u goste. Bas zato treba u ovoj situaciji forsirat jednog ili dvojicu novih deckiju koji su neoptereceni tim ispadanjem jer nisu ni bili tamo. Poraz od Istre u sezoni od 36 utakmica stvarno nije neki veliki trosak.
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Mene je lagano strah i bojim se kad vidim Domingueza ispred Galesica.

Uostalom zasto nije Zebic barem na klupi kad je Gale nacet. Sad na klupi nemas apsolutno nikakvu alternativu ak se recimo Dominguez ozljedi. Kakva je to logika?

Stojkovic bi mozda trebao van zbog crvenog.
  • Kruno
    1.6k
    Koga on može motivirati ni sam sebe
  • ElDorado
    13.9k
    Nema on kog ubaciti u ovaj kaos da stabilizira igru. Mi smo razbijena momcad
  • DiddyGuela
    6.7k
    Obranu igramo kolektivno lose ali... nismo bas ni sa loptom sjajni. Sve je to nesto traljavo, sporo, svaki igrac dodirne loptu 3x prije nego odluci nesto napraviti. Ne vidim ja tu nesto od igre, sve sto nam prođe je plod neakvog individualnog poteza. Bas igramo nekakav bljutav i nedorecen nogomet i cim nismo na 100% imamo problem i u HNLu.

Kolektivno - ne vidim ja tu nekakav napredak u igri od prosle sezone s obzirom da je vecina momcadi ostala na okupu.
  • Gringo
    1.2k
    Koga on može motivirati ni sam sebe
    now
    Kruno

Sarkazam burke
  • IvanS
    560
    Prije njihovog prvog gola Ahmeti prolazi kroz samu sredinu a naš Kačavenda skakuće oko njega i pazi da ga slučajno ne omete u naumu. Ovaj proigrava Jaganjca i slijedi gol kroz naših 5 igrača i nemoćnog vratara.

Dakle Kač, uhvatiš ga objema rukama i (ne)dobiješ žuti kao ni onaj njihov dok je zadržao Belju. Kuiš Kač?
  • Xpert1992
    982

Pa danas je Zebic igrao za Dinamo II.
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Cini mi se i da odnosi u svlacionici nisu bas bajni, svako se na svakog ljuti. Stojke vjecito ljut i frustriran. Zato je i trebalo sad svjeze krvi jer je europa previse emocionalno ispraznila ekipu nevezano za rezultat.
  • Kruno
    1.6k
    Ma znam,:morao sam se ispuhati malo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.