• Zg123
    4.6k
    Trebao je ici vani, bio je kandidat za crveni, naravno da to nas strucnjak nije prepoznao. Ocekujem ga u paru s Misicem i da ga opreteri u defanzivi u kojoj je odlican
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Kova nije bio svjestan da je kiril imao karton a onaj tovaric jedva čeka da mu sprži drugi žuti. Samo sreća i ništa više . Dečka je trebao zamijeniti nakon dobrih 70 minuta igre o pružit mu ruku. Ovako opet ga stavlja na klupu sljedeću tekmu . Samo nastavi ovako. Bude naše najveće pojačanje
  • podravskimodrikibicPMK
    473
    a onaj tovaric jedva čeka da mu sprži drugi žutiKujtim Shalla
    da jedva čeka da mu ga sprži dao bi mu ga kad je s leđa povukao i faulirao ne znam kojeg crvenog, vjerojatno znaš na kaj mislim

Malo objektivnosti ne bi škodilo.

Edit-kolega ispod točno definirao na kaj mislim s tim da ovo oprostio ne znam kolko se slažem al da mislimo na isto
  • Danko
    3.4k

Nije da branim tovarića al zapravo mu je oprostio drugi žuti kod onog faula na brodiću kad je spriječio tranziciju.
  • Masto
    2.2k
    još mu je trebo dat žuti s obzirom šta je sve protiv nas sviro
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    ti mi navlacis na tovarica malo . @Dankoma nije to poanta , nego da ga je trebao mijenjati ranije ,sreća da nije dobio drugi žuti. I onako su nas pregazili zadnjih 25 minuta
  • Jaro
    12.6k
    Defenzivno solidan, ofenzivno, a nemam pojma - kad su svi van tekme - tesko pojedinca ocjeniti. Morao izaci - logicna zamjena bi bila Gale<->Kravcov al nas trener je prekjucer odlucio da eto bas danas Beljo izlazi 15 min prije kraja i jbg, a ove ranije potrosio...
  • Orc123
    17.1k
    cek vi se zajebavate!? Ono je vama drugi zuti? I onda se cudimo kad su nam suci kriminal kak i jesu....
  • SanctaSanctorum
    550
    Biće to dobro uz kontinuitet tekmi i uigravanje s ekipom. Solidan.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    pa pusti, teško napisat koju riječ hvale za dečka. Šteta što mu nije ona ušla
  • Zvonkec
    627
    Do žutog odličan poslje je fizički pao, mislim da bi nam u paru s mišićem donio ravnotežu za europu samo se malo još mora spremit. Nakon 70e je disao na škrge znači da poluvrijeme u europi nemre još odradit
  • rokikaciga
    18k
    ↪Marley
    pogledaš utakmicu
    Kujtim Shalla

Kao da to utjece da ce netko vidjet jel netko valja ili ne. Kak bi veliki Mourinho "we both watch the same game but I see more than you".
    (Nije ovo islo mene ili tebe...)
  • Big Daddy
    1.9k
    Trudi se, marljiv je, bude pojačanje dok se ustali.
  • Thor
    3.9k
    Dobar je bio!
  • Pulfer
    213
    Ima dečko čvrstinu, voli uć u duel, danas pristojan, par pametnih faula da spriječi tranziciju, iako se doveo i u upasne situacije s kartonima. Al ne može se to usporediti s Mišićem. Ne daje ritam igri, puno manje je na lopti od Mišića, geometrija igre potpuno drugačija nego kad ja Mišić u igri. Drugačije moraju i stoperi igrat kad je on na 6. Nemamo takvog igrača i dobro će nam doć, na kraju krajeva ovo mu je i prva cijela utakmica, treba se malo i strpit s konkretnijim ocjenama, ali je činjenično puno drugačiji profil od Mišića. Više ga vidim na 8 umjesto Zajca kad će trebat u borbu s jačim ekipama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.