• crophantom
    6.5k
    Pitanje za gosta, što misli o igranju iste formacije (4-3-3) kroz sve mlađe selekcije, B ekipu i prvu ekipu, prednosti i mane takvog pristupa? Koliko to njemu olakšava posao s igračima koji će stizati iz tih mlađih pogona, a koliko otežava ako nema dostupnih specifičnih profila koji mu trebaju za taj način igre?

Isprike ak mi je promaklo i ak je ovo pitanje već bilo.
  • ImotskiNKDZG
    248
    Pitanje za gosta.
    Koliko se u Dinamu kod mlađih uzrasta radi na procesu pripreme igrača za seniorski nogomet,ne mislim na fizičke predispozicije,nego na mentalne. Jeli postoji psiholog,koji ih priprema na moguća velika svjetla Maksimira i na sav pritisak koji ih očekuje,ili to sve ipak igrači obavljaju individualno,tj. privatno.
  • Crni86
    23.5k
    Veliki pozdrav gostu.

Malo da skrenemo misli s B ekipe. Moze li se prisjetiti cuvene tekme s realom na maksimiru gdje nije dao disat ronaldu. A cini mi se da je postala i epska ona slika di je Ronaldo imao krvavu carapu.

Kako te takva utakmica oblikuje kao igraca? Da li se Ronaldo sta pozalio, javio, pohvalio te? Da li je nekakav cilj takvu glad i borbu unijet u cjelokupan dinamov sustav?
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Veliki pozdrav gostu!

Da danas krećete ispočetka kao trener i dobijete skupinu djece od 9–11 godina, koje biste stvari postavili kao apsolutni prioritet u njihovom razvoju i koje biste stvari namjerno izbjegavali?
  • Eduardo
    30.3k
    Lijep pozdrav svima u studiju, posebice gostu. Imam nekoliko pitanja za gospodina Leku.

Što je veći kompliment za trenera druge momčadi; da mu momčad osvoji prvenstvo ili da mu pet igrača kroz sezonu napravi iskorak prema prvoj momčadi?

Koliko je Varela zapravo daleko od razine seniorskog nogometa i talenta svjetske klase pod kakvog ga je zapravo predstavljao Andy Bara?

Što napraviti kad ti u svlačionicu dođe klinac od 18 godina ili mlađi koji je uvjeren da je već spreman za prvu momčad, a ti vidiš da još nije ni blizu dok pritom iza njega stoji "moćan" agent koji kroz razne pritiske, lobiranja i manipulacije pokušava utjecati na tebe kao trenera i na sam klub? Kako zaštititi igrača, ali istovremeno zaštititi i vlastiti autoritet?
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube