• DiddyGuela
    6.3k

Da vidio sam. Ali isto tako je bilo ocito da nije ogromna razlika između igraca u rotaciji i onih iz prve postave. Nije to ekipa kvalitetnih pojedinaca pa ce sad uz par rotacija biti potpuno druga momcad. To je manje vise to... Od kvalitetnijih igraca se ponesto isticu Heule i Labeau koji su jucer usli u nastavku. Ali opet, ne mozes reci da bez njih izgledaju drugacije niti da igraju drugaciji nogomet. Thun je prije svega sljakerska momcad kojoj su prekidi najjace oruzje.
  • Mlađi referent
    15.9k
    Mislio sam da sam opušten pred uzvrat, ali sinoć sam sanjao Aalborg :rofl:
  • Teofil Kateran
    4k
    Ključno je dobro zatvoriti Labeaua, oni su najviše akcija stvorili tako što bi nabili dugu na njega, a on bi ili dobio skok ili izborio aut na našoj polovici čime su osvajali dosta prostora samo tako. Dominguez će tu morati biti na razini i probati zadržati posjed jer je nekoliko puta stvarno mogao pronaći bolje rješenje od izbacivanja u aut u prvoj tekmi.
  • Kumerle
    3.2k
    Dinamo win three zero, Dinamo win.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.