• Paggini
    89.2k
    A mislim sukus cijele price je da smo dobili takvog igrača za urnebesno smiješne novce (za te novce je jedan drugi paraklub kupio krilo koji izgleda kao da ne igra nogomet), a stavili su si i buyback (koji ne znamo koliki je trenutno), a cijeli transfer samo je nastavak već ozbiljne suradnje koju imamo S JEBENOM BARCELONOM a i ogroman signal drugim igračima u sličnoj situaciji da je Dinamo top platforma za razvoj.

Jednostavno ne vidim apsolutno ništa loše u ovom dealu, ni u kojem svemiru i nije mi jasna ova rasprava hahahaah
  • Jaro
    12.2k
    nista od toga nece rijesiti transfer jed og igraca i cifra dovijena za njega. Prije ces do te situacije ak nalazis takve igrace, oni ti donose golove i asiste, bodove u LP, gledatelje na tribine, kupce u fan shop, (izdasnije) sponzore na dres i oko travnjaka...
  • DerHerrKool
    1.3k
    kaj su nama napravili u zadnjih 20 godina s tim 'koliko se zaradilo na tom i tom igraču'... jel ima nekaj i u rezultatima?Sajla

Točno to. Ne treba baš sve gledat kroz potencijamu prodaju. Ima nešto tu i u sportskom smislu.
  • Ljubo
    962
    Stvarno ste neinteligentni ako mislite da je taj buy back
    manji od 10 milja. Mi Hoxhu možemo prodati za 5 a di nebi Danija ako se razvije i zaobiđu ga ozlijede. S tim da sam siguran ako ga Barca i kupi nazad imamo neki postotak od sljedeće prodaje, pa nije Zvone budala pa da ne zna šta radi.
    A da ne govorim sto nam igrački može dati ako ga zdravlje posluzi.
  • M94
    2.7k
    Još jedan Špan(er)ac Dani. Samo da je zdravlja, a onda ćemo lako.

Jel slobodan? Predmnijevam da vlažne instragamuše već čekaju u niskom startu. Možda ga zadrži koja i uzme naše državljanstvo, ionako nam fali krila.
  • Jurki
    26.4k
    Prijasnjih je godina bila mantra.. jebiga treba prodati bogatunima za nekaj malo manje novce nego kaj vrijedi jer se tak gradi reputacija.

Sad svi vidimo na primjeru kak se zapravo gradi reputacija u Europi.
    Ne prodajama ispod planjka, vec dovođenjem sve elitnijih i elitnijih potencijala kojima trebaju minute.

Uspostavili smo dobre odnose s Barcelonom. Olmo nekaj veli, sutra bude to Dominguez, Rodriguez itd itd. Nebu vise, mah idem u neki nizozemski klub, idem u Dinamo, klub koji redovito igra ligu prvaka i kojem je sve ispod prvog mjesta u prvenstvu teski debakl.

Napadacki potencijal nam za Hnl okvire izgleda zastrasujuce.
    Ako stotka ne padne, bit cu jebeno razocaran.
  • javolimtebejako
    5.5k
    sad vidim tek kako izgleda i mogu potvrditi da je fakat Spanjolac. dobrodosao
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Mislim da je Dinamo u stanju kroz par godina ako sve bude po planu, biti ono sto je lajpcig samo za razinu nize. Da lajpcig kupi najvece talente a mi za klasu nize
  • prefontaine
    9.7k
    Pita ga mama: "Sine Daniele Rodrígueze Crespo, iliti ga mamin miljeniče Dani, za koga si ono ti potpisao? "
    Dani: "Za Favbet mama, za Favbet!
    SZA07016-a700b81d-7afe-424c-858e-5541fd44353e-l.jpg
  • DerHerrKool
    1.3k

Ma on to za Boyse pokazuje da je čuo da su glasni
  • Thor
    2.9k
    Neka Dani, bude kao Dani! :victory: dobro nam dosel prijatel! :blush:
  • don
    20.3k
    kad navijači Barcelone koji imaju na krilu Yamala nisu sritni sa ovim transferom i žale zbog njegovih ozljeda onda nam ne preostaje ništa nego se nadat da će ga takva sranja zaobić, a onda ćemo dobit krilo razine Olma.
  • Sajla
    21.5k
    Vidim da je dečko rođen u Baskiji u mjestu kraj San Sebastiana i da je kao klinac bio u Real Sociedadu. Po imenu ne bih rekao da je Bask, ali je li uopće bilo baskijskih igrača u HNLu?
  • Sibirski plavac
    9.4k
    ali je li uopće bilo baskijskih igrača u HNLu?Sajla

Einar Galilea,bio i kapetan Istre
  • rioda
    17.3k

Igrom slučaja mi je jedan bivši kolega iz San Sebastiana i isto se zove Dani :grin: Točnije Daniel, isto kao i Rodriguez (a i Olmo), ali im je nadimak Dani toliko ustaljen da se koristi kao da je to službeno ime
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet