• GZomanid
    788
    Ako ikad bude uvijet da dolaziš, naravno, složit ću se s time.
  • Thor
    3.3k
    Tocno da imas praf za svoje nofce radit kaj hoces pa i kupit g.kartu i ne doc ili ju bacit u smece. Ok je prepustit svoje mjesto ak ne dolazis. Ali klub ima svoja pravila pa tako ako i za svoje nofce kupis i ne dolazis uzimas mesto nekome tko nije doso na red za godisnju a isto ima nofce za kupit ali nemre doc na red. Pa se zato mora uvesti neko pravilo da ako volis svoj klub i klub ti vjeruje i nudi ti i imas mogucnost kupit g.kartu onda se ocekuje da dodjes bar na 70-80% domacih tekmi (18 hnl tekmi sto znaci bar njih 12-13 barem + medjunarodne kolko ih bude-nadamo se sto vise) a to nije puno.
    Dakle ocekuje se od navijaca koji imaju godisnje da svoje pravo i prakticki privilegiju konzumiraju sto vise jer u protivnom ju ne zasluzuju jer ima netko drugi sa istim tim nofcima koji bi ju mozda bolje iskoristili a ne mogu doc na red. (Naravno da prepustanje karte je fer al ako se stalno i prepusta koja je onda vrednost toga)
    Za karte Borussie se ceka skoro pa da netko umre da se dodje na red jer svi koji ju imaju su redoviti 95%.
  • Bosskovitz
    21.3k

Klub ima apsolutno pravo odrediti da ti se može oduzeti godišnja ulaznica, oduzeti pravo prvokupa sljedeće godine ili neka druga sankcija ako XY i to je nešto na što pristaješ kod kupnje.

Naravno da ne može svatko doći na svaku utakmicu u sezoni, dapače takvih ima tek nekoliko stotina, ali u današnje vrijeme (a pogotovo na Kranjči) zaista nema opravdanja za ne prepuštanje mjesta u slučaju da godišnjak ne može doći na utakmicu.

Onaj tko propusti nekoliko utakmica po sezoni i prepušta mjesta za njih sigurno se ne treba brinuti za svoju ulaznicu jer on niti nije problem.
  • Dzoni
    7.2k

Pa dobro, onda treba omogućiti svima koji inače ne bi mogli doći na utakmicu i filtrirati one s godišnjom i bez za budućnost. Ovo prvo već imamo, drugo nadam se da će se uskoro dogoditi
  • GZomanid
    788
    Iako djelim tvoje ideje o tome kako bi prodaja karata trebala funkcionirati, mislim da klub nema pravnog uporišta da me natjera da dolazim na nešto za što sam platio godišnju kartu. Ali, da se rasprava ne rasplamsa u krivom smjeru, ja zaista ne propuštam svoje dolaske na tekme, samo dvojim o ispravnosti raspolaganja svojim vlasništvom..
  • Dinamosaur
    3.6k
    Klub ima apsolutno pravo odrediti da ti se može oduzeti godišnja ulaznica, oduzeti pravo prvokupa sljedeće godine ili neka druga sankcija ako XY i to je nešto na što pristaješ kod kupnje.Bosskovitz
    Prva recenica i odmah ide odjeb? Podsjeca na ciganovo doba..
    Popravi pristup, ovak nesto se obicno napise na kraju teksta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.