• Sajla
    25k
    proslu utakmicu ga je skrivio — Warrior

čak je i Layec, tj. sudačka komisija, koji brani svaku sudačku odluku rekao da je penal pogrešno dosuđen. za razliku od ovoga danas kaj je baš ogromna greška.
  • Crni86
    25.1k
    Tesko zivi Rudes
  • austrijanac
    14.2k
    Malo sam razocaran sa Zebom u ovoj kratkoj epizodi, imao je puno bolji gard u onim Dinamovim minutama.

Ajde olakotna okolnost je da nije igrao s pavijanima iz Rudesa, Duric i Skoko nisu skoka uzeli u ovoj tragikomediji od nogometa, a duel na zadnjem veznom meni nebi uzeli.
  • Warrior
    261
    Bas kukavicka igra Rudesa na kraju utakmice, bolji su bili, trebali su nastaviti svoju igru, a ne ovo branjenje i gledanje kako da prode vrijeme.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Mozda se Gorici ipak obije o glavu dovođenje pojačanja iz Tasmanije i druge Haićanske lige. Koji smijeh od ekipe.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    i mene sad ubija činjenica da nam je protiv njih Kotarski spašavao živu glavu
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    stavi te u dinamo najjacu momcad. Motivacija ti je na milion odigras jednu tekmu dvi to vecinom ispadne top. Procijenit nekog tek mozes na vecem uzorku utakmica, kad motivacija padne, umor krene, ozljedice i slicno. A ljudi nakon jedne tekme bajke pisu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.