• Droljo
    32.4k
    Kakvi klauni
  • Pacho
    21.7k

Stop centralizaciji kalorija
  • The Undertaker
    10.3k
    Koji je smisao objavljivanja ovoga ovdje? U čemu je kvaka?
  • NORTE
    27.8k
    ali pazite, klub koji je ustrojen kao ŠPORTSKO DIONIČKO DRUŠTVO! — db-izbjeglica

Vlasnik dioničkog društva Hajdug je Grad Split - podružnica vladajuće stranke.
    U realnosti oni jesu režimski klub. :wink: Bili i ostali.

Hajdug je privatiziran državnim novcem kako bi se spasio gašenja.
    Država je vlasništvo nad klubom poklonila Gradu Splitu u vidu dionica.

Sad državnim novcima žele novi stadion.
    Da država izgradi i pokloni Splitu i to.

To je poanta cijele ove halabuke.

NK Režimlija Split.

Nije ih briga što je financijer zagrebačkih stadiona proračun Grada Zagreba.

Nije ih briga što im država uz klub financira i klupsku infrastrukturu, dapače sve im je to dobrodošlo, dok sve druge prozivaju za sve živo.

Očekujem akciju već protiv Španjolske, a onda vrhunac divljaštva na derbiju pa kmečanje protiv Ajaxa i tako baš svaku tekmu do daljnjeg. :lol:

Masovno prozivanje Šute kreće, a u njihovoj agendi već sudjeluju i zagrebački mediji poput indexa i nove tv (hajdučka tv).
  • Omake
    21.8k
    Nek smanji u tanjuru i bit će za stadion.
  • Jaro
    13k
    a kaj? Pa i Misko je trazio uvodjenje poreza kako bi njegov privatni klub(sorry, klub njegovih kceri) ubo kakvu pinku...
  • shameless86
    2.3k
    kakvi klauni..tam je centralizacija debila izgleda
  • NB86
    17.7k
    Fakat nekad mislim da pretjerujem kad govorim da se najveca skupina maloumnika nalazi među navijacima hajduka al oni to konstantno potvrđuju
  • Noel
    25.6k
    I dalje udaraju po državi i Dinamu umjesto po svom gradonačelniku po svojoj gradskoj vlasti i klubu. Ova razina debilizma je rijetko viđena. Po tko njih koordinira i vodi taj je totalni Mr. Bean. Doslovno su im njihovi ljudi novinari i navijači u detalje objasnili nakon priopćenja na koji način Zagreb dobiva dva stadiona. I ovi i dalje nakon javnog sramoćenja sa priopćenjem nastavljaju sa istom retorikom. Netko očito nije završio osnovnu školu.
  • hardek
    13.6k
    "Splitski klub također se nikako ne slaže s najavom premijera te podsjeća da je početkom godine među svojim pretplatnicima proveo anketu o budućnosti klupske infrastrukture.
    U njoj su sudjelovala 5.243 pretplatnika, a 80 posto izjasnilo se za izgradnju novog stadiona."

Činjenica da je 20% pretplatnika kluba glasala protiv novog stadiona, za koji oni nebi platili apsolutno ništa je za plakat. Brate ko da dođeš u konzum i na blagajni ti kažu evo vam 100 eura a ti kažeš neka hvala dobro mi je i ovih mojih 10 što imam u džepu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.