• NORTE
    27.2k
    Hajdučko dnovinarstvo je nešto posebno.

Mitomanija.
    Kao i njihov klub ("trofej superkup '95", izmišljene titule, brisanje grba za službeni kalendar) i njihovi navijači kao grupa i kao aleština (ne treba ni nabrajat tu mitomaniju).

Na indexu objavili članak koji je sad dosegao novu razinu mitomanije.

Pisan je u totalno hajdučkom navijačkom raspoloženju što samo po sebi znači laži pa tako novinari navode da je Hajduk protiv Slavena doživio pad posjete.

Istina je naravno posve drugačija:

4. kolo Hajdug-Osijek 14.976 gledatelja

* u međuvremenu ostvaren povijesni uspjeh ulazak u KL, nakon 16 godina što kreira novu vrstu euforije

5. kolo Hajduk-Lokomotiva 14.549 gledatelja

7. kolo Hajduk-Slaven 15.064 gledatelja

Garcia je nakon Slavena upitan je li očekivao veći broj gledatelja, što su njihovi dnovinari mitomani protumačili kao pad posjete.
  • Hectorharatti
    481
    sto si se upalio momak?
    Boli me ona stvar za Garciu.
    Al ti stvarno mislis da njega Garcia nebi skolovao da je on na klupi Dinama a ovaj tovarima na klupi.
    Usporedba ti je ono, turbodijecija.
    Niti sam zagovornik garcije niti mi je on zelja, al ovaj miki maus sa nase klupe mora otic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.