• Orc123
    17.1k
    frende, ono kaj sam peimjetio za tebe je da kad nemas argumenata pocnes vrijeđati i omalovazavati. Pa cu ti odgovoriti jezikom koji razumijes, jebo te stranci da te jebo! Dao sam ti svoj stav, naveo ti cinjenice, obrazlozio i onda ako nemas protuargumente koji kurac odmah kreces sa napadim i izmisljotinama. Lazi ti sam sebe kolko zelis da su oni losi. Da, nisu ni priblizno ko Dinamo i osvojit cemo naslov pogotovo sad kad su usli u europu. Ne mogu stati u istu recenicu s nama ali oni imaju sada prepoznatljivu igru i da imaju iole ozbiljniji kadar i igrace koji bi to sproveli u djelo bili bi ozbiljni konkurenti.
  • austrijanac
    13.7k
    Del Moral i Brutti ce protiv bilo koje jace momcadi jako patiti.
    O Acapendiu necu ni govoriti, decko je obrambeno nikakav.
  • Orc123
    17.1k
    Pa daj pogledslajte njihov kadar....pa to su sve tak tak igraci, da ne kazem losi ali je on poslozio sustav i to izgleda zadovoljavajuce. Isto tak sam siguran da Garsija ne bi bio dobar trener za Dinamo sad s odmakom radi nekih drugih stvari ali da je dobar trener to mu se mora peiznati.
  • Jos-Optimus
    13.2k
    nista ja ne omalovazavam, ti imas fetis na strance, reci mi da grijesim? Pitao sam te gdje je bila ta prepoznatljiva igra u jedine 2 utakmice s iole ravnopravnim protivnicima? Mi smo tog Varazdina dobili u trecoj brzini. Sta god ti mislio o nekim igracima, frajer je u HNL-u imao Sigura, Livaju, Pukstasa, Uremovica, Sarliju, Krovinovica...i uspio ispasti od Dinama iz Tirane, ludilo trener
  • Milki1
    56
    Hajduk nije sansu stvorio tocnije je jednu i odmah gol i penal i 0:2 i pisi kuci gotovo.
  • Masto
    2.2k
    Da smo i mi došli do tog drugog gola odčepilo bi nas al eto nismo uspjeli realizirati sto se trebalo realizirat u završnici
  • Droljo
    31.7k
    Imao sam buran vikend i nisam pratio. Jesu prvaci?
  • Orc123
    17.1k
    ako zelis nastaviti vrjeđaonu na osobnoj razini javi se u inbox a ne ovdje...nema smisla.
    Vrijeđaš i izmisljas kako bi uzdigao sebe a ponizio drugoga. Gdje je tu cast? I raspravu o trenerskoj kvaliteti svwdes na osobnu razinu!

Garsija je kvalitetan trener, tu nema spora uopce. Hajduk ovako losu ekipu nije imao godinama, a on je izvukao maksimalno iz nje. Kad gledas ovu ekipu i usporedis sa nekim prijasnjima to je nebo i zemlja. Nakon 16g osigurao je Europu.
    Isto tako naveo sam ti da ne mislim da bi bio dobar za trenera Dinama ali to je iz nekih drugih razloga. Iznimno tvrdoglav i kurcevit trener koji nikako ne bi mogao sa Bobanom. Isto tako ovako ne mozes igrat protiv ozbiljnijih ekipa u Europi. Tako da, ali on iz ovakve ekipe Hajduka izvlaci max.
  • Jos-Optimus
    13.2k
    vrijeđaona je ustvrditi da imaš fetiš na strance? Stvarno? To nije tako? Doslovce si rekao da od kada tražimo trenera tvrdiš da je on njihova najveća snaga, a sad se čupaš iz te izjave.
  • ElDorado
    14.3k
    Ne kužim čemu ta prepucavanja. Činjenica je da je nakon svih odrona Garcia sad ušao u dobar niz. Da imao je sreće s rasporedom ali oni su sad motivacijski i energetski na nekom svom vrhuncu. Uopce neću predviđati kaj ce biti ali ocekivati da ce se oni iducih 30 godina raspadati u proljeće ili da će ih Rudeš ili Gorica dobiti je naprosto bedasto. Garcia je uspostavio određene mehanizme i to za sad protiv ovih stvarno losih momcadi funkcionira. U HNLu ove godine nemas za sada pravo na kiks jer su 4 momčadi jako loše. Oni ih sad pobjeđuju bez problema. I to su činjenice.
  • Noel
    24.5k
    Imao sam buran vikend i nisam pratio. Jesu prvaci?Droljo

U penalima i crvenima su prvaci kao i svake sezone. 4 penal i crveni u 6 odigranih kola. Prvaci galaksije.
  • Orc123
    17.1k
    naravno da nije. Kakvo veze ova pitanja imaju sa onim o cemu mi raspravljamo? Nemam se ja sta cupati! Ja sam bio za Garsiju kada se trazio trener prijw Kove. Ja ne bjezim uopce od toga! Isto tako sada mislim da nije trener za Dinamo i to ne radi toga jer nije dovoljno kvalitetan vec radi drugih razloga koje sam ti naveo vec.

Stvarno si smjesan ako mislis da se ja trebam vaditi radi necega. Kad sam se ja vadio ovdje? Kad ja nisam bio dosljedan? Kad sam se ja dodvoravao nekome na ovom forumu? Godinama sam ovdje i ako me po necemu mozes postivat onda je to valjda po dosljednosti, po stavu i da stojim iza izrecenoga. Nisam nikad bio ovca pa necu ni sad.
  • vjeko1701
    29.3k
    Oni su sad u dobrom nizu i imaju dobar raspored. Ne razumijem sad ovo ponavljanje jedne te iste rasprave oko Hajduka jer vode protiv Rudeša. I da nisu u dobrom zaletu i dalje bi bilo za očekivati da će ih dobiti. Dobit će i Slaven doma iduće kolo, valjda se neće opet ponavljati ove rasprave...
  • hardek
    12.6k
    Ja bi stvarno volio vidjet da Rudeš odigra utakmicu protiv naše B ekipe. Al mislim bas na Dinamo 2 ne na naše rezerve
  • Warrior
    201
    Ne mislim da je Garcia nesto bolji trener od Kove, tu su negdje, ono sto mu je plus je sto ne jebe nikoga. Gura po svome i gdje ga dovede. Dok za Kovu nisam sigurqn da se ne bi rasplakao da netko podigne glas na njega. Samo to, volio bih da je hrabriji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.