Sajla
"Moji vole Hajduk, ja navijam za Varaždin"
Canjuga tako ima zanimljive poveznice s oba najveća hrvatska kluba. Kao dječak bio je na probi u Hajduku, Kovačević mu je dao seniorski debi, a danas vodi Dinamo. Pitali smo ga i za koga se navija u njegovoj obitelji.
"Moji doma vole gledati Hajduk, a mami je svejedno. Njoj je jedino bitno da sam ja zdrav i sretan. A ja? Ja navijam za Varaždin."
Sa Šotičekom se čuje svaki dan
Posebna priča iz Lokomotive njegovo je prijateljstvo s Marinom Šotičekom, današnjim igračem Hajduka. Bili su cimeri, a zajedno su igrali još u juniorskoj momčadi Lokomotive. "Čujemo se svaki dan. Drago mi je da se vratio u HNL, da ga mogu više vidjeti", kaže Canjuga.
Na pitanje je li ga Šotiček već pokušao nagovoriti da mu se jednog dana pridruži u Hajduku, rekao je: "Nismo se baš dotakli te teme, ali on je stvarno strašan igrač i volio bih kad-tad ponovno zaigrati s njim. Samo ne znam gdje bi to moglo biti."
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.