• Brusa
    4.2k
    s tim da skoro trećina otpada na Smaila Prevljaka....
  • DrRatoljub
    1.4k

A preko pola na Prevljaka i Stojakovića.
    Klubovi nemaju para, nema sponzora i to sve ide prema amaterizmu. Ne poduzima se ništa oko načina financiranja klubova, a HNS boli k...
  • Morgan
    65
    Hajdukov rekord u ligi 10 je 72 boda, ne vjerujem da ce srušiti taj rekord uz to kaj igraju grupnu fazu Europe, 65-70 je njihova realnost
    Varaždinu je rekord mislim da 54 boda, oni bi mogli imati iznad 60 bodova...
  • Zagreb1992
    3.8k

Ljudi prodali najboljeg igrača u jebenu Jakartu ...očekujem njihovo prosipanje bodova uskoro ..dobro je napisano liga ide prema amaterizmu, a savez boli kurac
  • Morgan
    65
    Ma nadomjestit ce Varazdin Mamuta, steta kaj nisu oni doveli Brodića...
  • njurci10
    660
    Ja ne znam šta je s ljudima, doveli su igrače iz 2,3 lige i jednog dobrog koji nije igrao godinu dana.
    Znači 0 bodova.
    Za njihove pojmove odličan rok.
    Za naše pojmove bi bio ogromni promašaj.
  • Zg123
    4.5k
    Ne poduzima se ništa oko načina financiranja klubova, a HNS boli k...DrRatoljub

Nije da branim HNS ali sto bi tocno oni trebali napraviti? Jesu oni krivi sto su se Hajduk i Osijek ponasali kao pijani milijarderi i trosili sulude kolicine novce za u nista? Jesu krivi sto Slaven u zadnje 2 sezone ima 7 milijuna eura zarade od transfera i potrosi ravno 0 na ulazne transfere? Jesu krivi sto ionako los Rudes udje u ligu pa rasproda sve sta valja? Klubovi itekako imaju svoje krivice jer je vecina njih uzasno vodjena, bez ikakve ideje i smislenog plana. Cim se dokopaju neke love to se razdijeli medju glavesinama, a sica sta ostane na boraniju od igraca koju dovode i ostale potrebstine za klub. Najsvjeziji primjer je Slaven, tamo je opci raskol i ocekujem da USKOK to sve proceslja uskoro pogotovo ako ih politika pusti niz vodu sto je lako moguce
  • Efes Pilsen
    16.8k
    HNS bi se trebao pozabavit nagradnim fondom za kup, sudenjem i infrastrukturom. Sve ostalo je na klubovima, pa sta ce im zaposleni uopce ako nisu u stanju naci sponzora ili prihvatljiv model egzistencije?
  • Mr Anderson
    21.8k
    I ja mislim da će Varaždin dovesti nekakvu špicu do kraja roka. Osijek ako proda još Jurišića i Omerovića, biti će oko 5. - 7. mjesta, forsirati će mlade. Jakupović im nije toliko bitan. Biti će na kraju borba za drugo mjesto samo između Rijeke i Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.