• dmil
    1.6k
    jesu li tovari odradili bolji prijelazni rok od nas ili bar u jednakom rangu?
  • Omake
    20.9k
    Niz crvenih se nastavlja
  • Nine9
    389
    dosta korektan prijelazni rok za njih. Zamjenili skupe sa jeftinijima a kvalitetom se mozda malo i podigli. Slabije ekipe će ih morat čekat u bloku, imaju brzinu na krilima i solidnu završnicu
  • CastAway1986
    6.4k
    tek je pocetak sezone ,jos su svježi ..Vidjet cemo s vremenom mada budimo realni Garcia radi solidan posao!
  • Noel
    24.2k
    jesu li tovari odradili bolji prijelazni rok od nas ili bar u jednakom rangu?dmil

Oni da su doveli Radeljića i Prevljaka bi doček napravili ko i za ulazak u konferencijsku ligu. Daj ne prdi bezveze. O Ivanušecu, Almeni, Kravstosvu, Kotarskom, Nsokiju i Brumadu nema smisla pričat. Propali talent Lokomotive, nedovoljno dobri talent Dinama 2 i očajni manijak Belgijac kojeg su nakon dve tekme posjeli na klupi su bolja pojačanja :lol:

Joj zaboravio sam velebni Dante Stipica i Dalisson iz Hotela Porin.

Nevjerojatni ste mi vi koji svake godine padnete na iste fore ko njihovi navijači. Jebo vas Maxsport propaganda.
  • ElDorado
    13.9k
    Gorica, Rudeš, Loksa, Slaven su toliko loši da ocekivati nekaj od njih je iluzorno.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Ne bih se čudio da Gorica uzme barem bod večeras. Rijeka je očajna
  • Sibirski plavac
    9.9k
    3 0

Europo spavaš li mirno

Ća če taj Ajax
  • Jos-Optimus
    13k
    baš su dramaticno losiji od ostatka lige
  • crophantom
    7.2k
    Pa dobro, ovaj put i imaju razloga bit euforični (za njihove standarde).
    Nakon protjerivanja Boga baluna s Bleda ocekivao se raspad, blagajna prazna da praznija nejde, brojalo se dane Garciji i Grafu, a evo 2 mjeseca kasnije usli u KL s puno jeftinijim kadrom nego prošlih godina, a u HNLu ce ovak ionak biti tamo gdje su uvijek, u top 4, s tim da se bodovno mozda i poprave učinak od prosle sezone obzirom da je pola ili vise od pola lige takvo kakvo je, a oni su izbalansirali roster. Nemaju neke ekstra kvalitete, ali za Garcijin nogomet neke Istre na sterioidima je to vise nego dovoljno.

Tako da, za njihove standarde, mogu se lupati nogom u guzicu od srece.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Sta je ono dva siptara kao braca blizanci
  • Hnlovac
    7.7k
    Ispada da je njima Livaja uteg
  • don
    21.4k
    jesu li tovari odradili bolji prijelazni rok od nas ili bar u jednakom rangu?dmil

pa za instantni utjecaj na terenu vjerovatno i jesu. Ali mi imamo kilometrima bolju ekipu od njih i za sad smo doveli igrače koje tek čekamo na terenu.
  • Noel
    24.2k
    Ovih godina nisam ali ove ću godine zapamit i spremit svakog ko je ovdje euforično veličao i pozitivno pričao o Hajduku. Onda ću na kraju sezone napravit takvu kompilaciju da ću s osmijehom na licu napustit ovaj forum sa trajnim banom.

Pa kolko klaunova ima ovdje iz sezone u sezonu to je strašno.
  • Roky
    174
    to sam ja davno govorio pomalo ljudi svi imaju bljeskove i prosle sezone je bilo slicno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet