• miro
    9.6k
    Ruku na srce, mogao je sudit i penal za Hajduk, tako da ne bih tu suca previse isticao. Gorica je jednostavno grozna i slazem se da se Rudes ima cemu nadati uz ovakav Slaven i Goricu
  • NORTE
    26.5k
    Meni je fascinantno kako tovari skoro svake godine imaju nesto zlatno/pozlaceno na dresu… covjek koji ne prati HNL i da gleda sa strane bi rekao da su neki cazzo i osvojili…sammir

Nose prošlosezonske dresove.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Šutalo i Šotiček kriminalni danas, ali očekujem i dalje hype po portalima i podcastima
  • Thor
    3.6k
    Za ovu igru gorice ne znam dal bi se smijao ili plakao. Ovo je izgledalo kao da ce uslijedit neki transfer iz gorice u klub s juga. Ovaj drugi gol zgleda ko namjestaljka na kladi.
  • Jima
    1.9k
    Iduće kolo Slaven-Gorica, tekma za sladokusce. :starstruck:
  • Zg123
    4.2k
    Hajduku zelim da udje u skupine, oni ritam europa hnl ne da nece moci izdrzati, nego ce se raspasti ko bugarska skupstina
  • Thor
    3.6k
    Ne zelim im nista :razz:
  • Sunja86
    1.3k
    Tebi se stvarno sluša orgijanje tovara i većine portala nakon sto dobiju u skupini Lincona i slične kao da su igrali s Barcelonom...
  • njurci10
    638
    želim da im rakoe ubaci 10 komada, a ne da uđu u kl
    Nakon toga im slijedi raspad epskih razmjera.
    Ovaj kl.ih donekle može spasiti.
  • Jurki
    27.4k
    raspast ce se igrali ecl ili ne. Ovo kaj oni igraju je teski kriminal od nogometa. Ne zelim im nikakav uspjeh.
    Steta samo kaj imamo toliko ekipa u ligi kaj su teski odron jer bi bilo fakat upitno dal mogu doci do 50 bodova do kraja sezone.
  • Laki luk
    1
    Zanimljivo da je HNS izbacio disciplinske kazne za 2. kolo HNL, dok jos uvijek nema nikakvih kazni za 1. kolo i paljenja stolica torcide na stadionu Varazdin.
    Zanima me kako je to moguce?
  • Brusa
    4.1k
    Ako mi ne možemo osvojiti prvenstvo pokraj ovakvog hajduka bez da oni igraju dva tekme tjedno, onda bolje da raspustimo klub....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.