• Mali Zeus
    22k
    Tovarima dolazi perverzno pojačanje, Hadžikadunić.
  • Facke
    8.7k

Da je pervezno pojacanje nebi zavrsil vu Hajduku.
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Za njih top igrač ,ne mogu vjerovati da sa čistim papirima nije mogao naći ništa bolje . Spominjali su ga da ide u Kopenhagen ,sad spao na Hajduk
  • CastAway1986
    6.2k
    za ovih teletabise što im sad igraju obranu ovaj je televizor u boji !
  • Zg123
    4.2k
    Ne bih se zalio da Slaven ispadne, Baci u kriznom intervjuu govori da im je cilj smanjiti jos vise troskove, samo ne znam na temelju cega su donijeli taj veleumni zakljucak kad su zaradili minimalno 6 milja eura na transferima sto je vise od godisnjeg proracuna Varazdina i genijalci idu u smanjivanje troskova? Pa sta bi bilo da nisu imali toliku zaradu od transfera? Ugasili bi klub?
  • veselko tenžera
    8.7k
    baš mi je krivo što im ovaj dolazi. Nije da će ih nešto pojačati pa mi krivo, pisao je @Omake o njegovoj tromosti i da im nije neki fit za ekipu koju imaju.

Njegov dolazak razbija duo Marešić - Van Horrorbeck, dvojac koji je u svakoj sekundi zajedničkog djelovanjem bio u stanju napraviti cirkus epskih razmjera.
  • Jurki
    27.4k
    pervezno pojacanjeFacke

Zaboravil si kaj zapravo znaci taj izraz perverzno pojačanje?
    Svakog igraca kojeg se proglasilo kao perverzno pojačanje je ispal teska tragedija i flop.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.