• vjeko1701
    27.8k
    Ti zbilja misliš da bi doveli nekog tko to neće govoriti?
  • Filip B
    470
    Ono Silićevo hvatanje lopte pa udarac možemo gledati da fali onaj clear and obvious aspekt (čista i očita greška, slučaj kada se VAR aktivira, op.a.).NORTE

Je, a kad Kolaric stoji 2 metra od situacije, direkt gleda i procjenjuje da nije penal nego Bambino simuliranje, onda se VAR aktivira.. da mu kaze “Patriče, clearly and obviously si krivo vidio ti s dva metra”

Jedina sreca HNS-u ovdje da ne dode do raspada je kaj je Istra izjednacila i bog baluna fulao penal. Dva kola, dve travestije vec.
  • Z brega sam
    379
    ma znam da nebu došla takva osoba, samo velim da mi je pun kufer. Pogledam jedino radi Valentine, daje objektivnije komentare nego ostatak tovarluka.
  • crophantom
    6.4k
    ma dobro, čak je su i magarac Miho i Štašpit rekli da je ovo laktom penal, pa to ni onaj debil prgavi ili kako se zove ne može braniti.
  • Omake
    19.9k
    Prgavom su oba penali
  • crophantom
    6.4k
    ma neznam, ne pratim te baš skroz divlje tovare, on mi je samo prvi pao na pamet jer sam se sjetio kako je lik izvalio da nije bilo Garcije lani da bi Hajduk bio na +15 od Dinama :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.