• ElDorado
    11.3k
    Prodaja bas nema nikakve veze s Kustosijom. Klub je samo protocni bojler. Igraci se uglavnom sklanjaju u klub na par mjeseci i odmah prodaju dalje.
  • Jaro
    12.1k
    Kustosija je medjukorak jer je nizeligas i niko ne obraca pozornost na uvoz ove ekipe iz Afrike. Tamo su dok ne dobiju potrebne papire za EU.
    Pa to je sam Bara izjavio. A Kustosija nije privatan klub - udruga gradjana...
  • Hnlovac
    6k
    ja sam isto to bio uvjeren, ali čini mi se da je Istra naprosto luzerski klub s luzerskim pedigreom

Ja sam uvjeren, da oni 5 kola do kraja imaju +6 nad Vž i bore se za 4. mjesto, izgubili bi 4 tekme, i u zadnjoj gdje ih trebaju dobiti za Europu odigrali 0 : 0

Ništa od njih i Eu bojim se, iako se nadam da sam u krivu. Varaždin se realno popišao po njihovom modelu jer je s puno manje para 2g zaredom isao u Europu
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Čini mi se da je Slaven tu čak napravio najveći iskorak zadnjih godinu-dvijededa
    Navodno su otvoreno artikulirali da su sada materijalno neoptereceni dvije godine pa da su im sljedeće sezone cilj europske pozicije.
  • rioda
    16.7k
    Bilo bi zanimljivo vidjeti financijski izvještaj Kustošije.
  • Paggini
    86.5k

Financijsko izvješće:

"U ovo doba krize kad 250 ljudi dnevno dobiva otkaze, NK Kustošija je PUNA KO BROD"
  • rioda
    16.7k
    2024. godina
    5.247.381 - Prihod od raspolaganja registracijama igrača
    4.104.340 - Troškovi za naknade agentima/posrednicima

2025. godina
    4.741.928 - Prihod od raspolaganja registracijama igrača
    2.527.100 - Troškovi za naknade agentima/posrednicima
  • Crni86
    22k
    vidjet cemo, velim kaj se pise zadnjih dana. Da spanjolci zele iskorak i da se nesto cak povecao i budget

Vidjet cemo
  • Paggini
    86.5k
    Isto su govorili prošle godine kad su napravili taj neki kakti iskorak, ista je priča bila.

Pa im prodali sve sta je vrijedilo, toliko o iskoracima
  • Ivdzo11
    9.8k
    Ipak, slovenski mediji donose još jedno zanimljivo ime koje bi moglo sletjeti na Kvarner. Prema informacijama Nogomanije, ozbiljan kandidat za selidbu na Rujevicu je i slovenski reprezentativni vratar Igor Vekić! Nije to prvi put da se Rijeka zanima za bivšeg vratara Brava, no ovoga su puta okolnosti puno povoljnije. Vekić, naime, nema namjeru ostati u danskom Vejleu koji je netom ispao iz prve danske lige.
  • Ivdzo11
    9.8k
    Na šta spade :vomit:

Idemo se prvo odmoriti. Nisam se rodio kao hajdukovac, ali umrijet ću kao hajdukovac. Našao sam ovdje svoj dom, svoj mir, zahvalan sam na tome kako su me primili od prvog dana. Za mene je Hajduk u srcu, nadam se da ćemo se dobro pripremiti za novu sezonu', zaključio je Rakitić.
  • Jurki
    25.5k
    tak bi srao da je u Baselu, Gelschenkirchenu ili Sevilli.. al jebiga oni ga ne zele.
    Koja ljiga da se zrigas :vomit:
  • Oluja
    6.9k
    Jebo me pas ako njega kum ne guzi i straga mu usađuje toliku ljubav prema Hajduku.
  • rokikaciga
    14.5k
    Svaki dan sam sve sretniji kaj sam purger :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.