• vjeko1701
    27k
    Takozvani garcijin i grafof intezitet i nogomet. To je tako kad trener hoštapler i neznalica i sportski direktor hoštapler neznalica u suradnji sa neznalicama fizioteraputima i doktorima u klubu uništi karijeru mladom igraču.

Bit će još težih ozljeda kod igrača Hajduka ove sezone jer su hoštapleri prodali opasnu priču.
    Noel

To je i meni palo na pamet. Oni jednostavno nemaju trening uvjeta za takav intenzivan nogometOmake

I nek se još nekako dokopaju skupina nečega, na proljeće će imati bolničku sobu a ne svlačionicu.
  • Dzoni
    7k
    Jel se ikad dogodilo da je neki Hrvat igrao u Brasileirao ligi? A da nije Da silva ili Sammir
  • Mr Blue
    5k
    Krovinović u GremioOmake

Meni to iskreno zvuči top. Da sam u nekom drugom životu profesionalni nogometaš, volio bih u smiraj karijere odraditi jedan takav transfer. Je li on prvi Hrvat u brazilskoj ligi?
  • Omake
    19.3k
    Mislim i ja da je prvi. Super prošao. Bolje biti osmica u Gremiu nego šestica u Hajduku.
  • Niko1986
    7.9k
    Mislim i ja da je prviOmake

A Eduardo nije Hrvat???
  • rioda
    17.6k
    ovo sto si napisao uopće nije nemoguce. Slične stvari se događale u Lokomotivieol12

Događaju se i dalje, upravo nam je došao igrač od njih s istim problemom kao i niz drugih njihovih igrača
  • Omake
    19.3k
    prvi Jus Sanguinis Hrvat u prvoj brazilskoj ligi.
  • crophantom
    5.9k
    Pa koliko ovi pišu koljeno mu je otišlo usljed sudara na treningu, navodno ga je Pukštaš skršio kad mu je uklizao.
  • SammirovDupli
    14
    Relevantno za kaj? Smijem se tome kak ga je komentar pogodio pa je išao mijenjati sliku.
  • hardek
    11.1k
    Baš grozota za dečka. Ove 2 utakmice što sam pogledao protiv Pafosa i Žiline, bio sam stvarno impresioniran koliko je napredovao i razmišljao sam si da mi nebi bilo iznenađenje da uleti na popis Bilića ako ovako nastavi. Veliki udarac i za južnjake definitivno
  • Benedikt
    215
    Šteta Brajkovića. Pokazao je puno ove sezone i proljetos.
  • KtcGoat
    6.9k
    Krovinović u Gremio hahaha.Omake

Ahahahhahahahaha show, visoko na listi najrandom transfera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url