• Hebimir Strašni
    262
    Budemo vidjeli ko' je bi u pravu pa možemo kad prođe prva četvrtina rekapitulirati. Ja se nadam da ja nisam, ali ovaj post po meni samo potvrđuje moju teoriju, ako je npr. Dolček najveće pojačanje i prema priprrmnim tekmama najbolji igrač Osijeka i ako se još jedan Španjolac iz "4. lige" zove pojačanj (inače Istra će prodat apsolutno svakog za koga mogu dobit neku kintu uključujući i famoznog Prevljaka i dopeljat ove propale Španjolce iz Alavesa C što su i sami najavili kao novu strategiju),a pojačanja SB iz koprivnice najavljujemo kao pojačanja za 1. ligu ... stvarno mi se čini da možemo motat kablove i gasit ovu jad i bijedu od HNLa. Još jednom nadam se da će me žešće demantirat klubovi ali sumnjam.
  • vjeko1701
    26.7k
    Ali zašto je mjera lige Istra koja je veći dio svog prvoligškog staža provela vječita na 9. mjestu, Slaven koi je svima koji prate ligu sinonim za neambicioznost i Osijek koji je u raspadu kao i gotovo svi klubovi u vlasništvu Orbanovih frendića. Osijek već 4 sezone nije nikakav faktor u borbi za ništa.

Sve ima svoje uspone, padove i zakonitosti. U klubovima donjeg doma lige, svi koje prodaju i za čijim odlaskom se redovno lamentira su došli kao anunimusi nakon kaj je prodan netko za čijim odlaskom se lamentiralo.

Ja ne vidim nikakvu veliku razliku u ponašanju klubova donjeg doma, posebno kada je novi prvoligaš klub ko Rudeš. Na vrhu lige je razlika da se Osijek raspao i da je Hajduk konačno dostiglo Lukšino igranje velikog predsjednika. Ok, Osijek je imao svojih 6-7 godina igranja za vrh i Hajduk je imao svojih 5 godina naganjanja nas.

Od Rijeke ne znam kaj očekivati jer su imali 3 promašena prijelazna roka koja se teško mogu ispraviti u jednom.

Al nije HNL samo period od 2019-2024, postojao je prije toga, postojat će i nakon. Kakvo motanje kablova? Ako smo proživjeli period od 2002 do 2011 kada je liga zbilja bila smiješna, preživjet će se i ovo.
  • Hebimir Strašni
    262
    Ja svoju ligu nedam vređati! Puno nije vredna,al vređati je nedam. :razz: . :lol:
  • vjeko1701
    26.7k
    Ne, samo se sjećam perioda kada je ova liga zbilja bila na razini da se "motaju kablovi" i ovo trenutno nije ni blizu toga.

Ne kužim zašto oko HNL-a sve uvijek mora biti ili najbolje ili najgore ikad. Uvijek hiperbole i uvijek ili nerealni očaj ili nerealno busanje o prsa.

Ono kaj ne dam je da se liga mjeri prema Istri i Slavenu xD
  • Mr Anderson
    20.8k
    Evo, Slaven sa Šahtjarom 2:2, vodili 2:1 do pred kraj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.