• Frizura Robija M
    396
    MIHAEL ŽAPER (27) će ići na pripreme s Hajdukom koje počinju 15. lipnja prozivkom na Poljudu. (...) Njegov povratak na pripreme ne znači da će automatski ostati u kadru za novu sezonu, ali znači da ga klub više ne smatra završenom pričom i da će jedni drugima dati još jednu šansu da se vidi može li Žaper napraviti veliki povratak nakon što je od svih već bio otpisan.

Čudno kak ovog nisu stavili na javnu listu za odstrel. Među najplaćenijima, a najbeskorisnijima im je.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Godinama nemaju šesticu, a sad bi im moglo i faliti igrača. Meni je logično da ga probaju vratiti u život.
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Malo se zaboravlja koliko je Žaper bio dobra šestica prije loma, u osijeku je bio jako dobar,Paggini

U Osijeku zadnju sezonu je bio najbolji igrač na svojoj poziciji, odnosno na tome nekom box-to-box, odnosno ovo što je Zajc sada kod nas.

Ja sam ga htio i priželjkivao kod nas u opet nekoj Zagreb-Osijek "otimačini", međutim kad sam čuo da je lik neki žešći tovarobrijač i da je tamo otišo, puno sreće u životu, i nadam se ni jedan jedini trofej sa mandrilama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.