• NKDZ86
    8.6k
    mora se ispratit naša žilina :grin:
  • rioda
    17.3k
    Danas utakmica polufinala Eura za U-19 protiv Španjolske, samo na Voyu. U četvrtak tovari protiv Žiline samo na HDTV-u. Polufinale Eura i službena europska utakmica, nijedno nije dostupno unatoč svim ovim kanalima, programima i paketima koji se plaćaju, trebalo bi platiti pretplatu za jedno i drugo, što mi ne pada na pamet :vomit:

Sva sreća da danas igra Dinamo, i to uz besplatan ulaz :clap:
  • mokoxax468
    1.6k
    Prošlu U-19 utakmicu gledao sam na RTL2, možda bude i ova?
  • KtcGoat
    6.6k
    Taj Voyo mi od pocetka djeluje kao neki srbin, zar nije bilo drugih imena
  • Droljo
    29.3k
    Sva sreća da danas igra Dinamorioda

A mi na godišnjem? Bude neki link valjda? Ili me zoveš na WhatsApp i strimaš direkt :snicker:
  • Bryan
    114
    Zakaj bi tovari trebali bit dostupni na tv-u? Ni Dinamo nije bio dostupan a redovito igra Europu i uvijek pretkola jačeg natjecanja
  • Ljubo
    1.1k
    Znaci ekipa koja će odratiti posao produkcije za utakmicu ga radi besplatno, jer prijenos ide na službenom kanalu kluba koji uzima lovu od mjesečnih pretplata za taj kanal. Znaci iz mog džepa jer plaćam MAXtv će oni pokrivati troškove te utakmice da bi guba nešto zadradila. Stvarno su se postavili u poziciju da mi nema razlike između njih, Zvezde i Partizana.
    Edit: rezmiski klub
  • rioda
    17.3k

Kad Dinamo nije bio dostupan?

A mi na godišnjem? Bude neki link valjda? Ili me zoveš na WhatsApp i strimaš direkt :snicker:Droljo

MaxSport najavljuje prijenos utakmice
  • Draž
    1.9k
    Pa kad i je u srpskom vlasništvu
  • Bryan
    114
    A kad si mogao gledat dinamove kvalifikacijske utakmice za skupine na tv-u?
    Jel misliš da ćeš ove sezone moć? Prije će HTV prenosit kvalifikacijsku utakmicu Hajduka za konferencijsku ligu nego našu za LP.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    https://www.index.hr/sport/clanak/dva-nigerijska-igraca-produljila-ugovore-s-hajdukom/2811219.aspx

Mi im se smijemo, a oni imaju plan…. Stručnost i moneyball, pokazati će oni svima….. :lol: :lol: :lol:
  • rioda
    17.3k

Nisam ni mislio na HTV, nego da ove utakmice ne možeš pogledati ni ako imaš Iskon, Max TV, A1 i ne znam što sve ne, kao i njihove sportske pakete
  • Zg123
    3.8k
    Ne znam kako cu prezivjeti sto ce jedina hajdukova utakmica u Europi biti dostupna na tovar digital tv sa Velom juniorom kao komentatorom
  • Niko1986
    7.5k
    sto ce jedina hajdukova utakmicaZg123

Alo eeee imaju padobran. Igrat će još jednu rundu!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.