• Oluja
    7.1k
    Idealan scenarij je da magarad na neki način iskopa zadnji cent iz blagajne ili se zaduzi za otpremninu Garciju, a onda da ih Livaja nastavi jebati u mozak i bez ikakvog značajnog učinka za ogromnu plaću pod vodstvom nekog kao Karoglan.
  • NORTE
    25.4k
    zašto je luka štorija u sredini :lol:wolfgang14

Mislio sam da je to Pirić u danima dok je bio igrač Hajduga.
  • wolfgang14
    4.3k
    Mislio sam da je to Pirić u danima dok je bio igrač Hajduga.NORTE

hahahahahahahah
  • vjeko1701
    25.9k
    Na stranu sapunice dole, Osijek izgleda kao da bi ga samo Rudeš mogao spasiti da ostane u ligi dogodine.
  • Jaro
    12.2k
    Rudeš mogao spasiti da ostane u ligi dogodinevjeko1701

Cini mi se da pola lige igra na kartu Rudesa koji ce ispasti do Bozica. Jao sto bi bilo panike da ovi u prvih 5-6 kola uzmu 10ak bodova...
  • Dinamosaurus
    132
    odgovorim čim završim s komentiranjem tekme
  • rioda
    17.3k
    Mislio sam da je to Pirić u danima dok je bio igrač Hajduga.NORTE

Ja sam mislio da je Nosov :rofl:
  • emilperska
    17.1k
    Kad maknemo Dinamo, Rijeku, Istru i Hajduk ovih ostalih 5 klubova se prilicno zajebava unazad 5 godina jer znaju da ne mogu ispast.

Bio baš sretan da Rudeš ispadne ozb ekipa pa da gledam tu paniku u Belupu, Loksi, fejk Varteksu, Gorici i Osijeku kad shvate da ce jedan od njih ispast haha..
  • wolfgang14
    4.3k
    Vukovar je trebala bit ta ozbiljna momčad koja će napokon opstat u prvoj ligi i da onda gorica ispadne ali eto... Rudeš to neće bit sigurno. Treba čekat cibaliju ili vukovar opet
  • vjeko1701
    25.9k
    Kad maknemo Dinamo, Rijeku, Istru i Hajduk ovih ostalih 5 klubova se prilicno zajebava unazad 5 godina jer znaju da ne mogu ispast.

Bio baš sretan da Rudeš ispadne ozb ekipa pa da gledam tu paniku u Belupu, Loksi, fejk Varteksu, Gorici i Osijeku kad shvate da ce jedan od njih ispast haha..
    emilperska

To napišeš dok Varaždin ima dvije europe zaredom a Istra jednako ko i u cijeloj povijesti - 0.
  • Frizura Robija M
    601
    Kad bi se tih par osjetili toliko ugroženima mislim da bi itekako našli način za sjebat uljeza koji im želi uzet mjesto. Bilo raznim smicalicama na terenu ili kroz birokraciju van terena. Jednostavno sustav je trenutno u zoni komfora gdje svima tako odgovara i puno je namirenih, tj naviknutih na neki komad kolača.

Da postoji takav interes imali bi još uvijek playoff sa predzadnjim iz prve i drugim iz druge lige. Dodatno pitanje infrastrukture je možda najveća prevaga zašto će neka trajnija promjena među prvoligašima bit teško ostvariva.
  • emilperska
    17.1k
    To napišeš dok Varaždin ima dvije europe zaredom a Istra jednako ko i u cijeloj povijesti - 0.vjeko1701

Neke od igrača Varazdina znam osobno. Oni su zadnje 2 sezone najstabilniji po rezultatu, ali jako je to tanak kadar s mizernim placama, lošim uvjetima za treniranje koji je iskoristio dvogodišnju rupu između Osjekovog bankrota i nespremnosti Istre da se etabilira kao 4.klub.

Ali po svemu ostalom, Istra je taj 4.klub . Infraskturno, navijački, financijski i po omladinskom pogonu.

Ja ovaj Varaždin ne tretiram sljednikom Varteksa sto se europskog puta tiče.
  • vjeko1701
    25.9k
    Al govoriš da se Varaždin zadnjih godina zajebava a usput dohvati europu dok ozbiljna Istra to ne uspjeva. Pa kako su uz zajebanciju iskoritili rupu i zašto su oni mogli a Istra eto uz bolje uvijete i plaće treba godine da postane spremna.

U Istri ne vidim ništa ozbiljnog. Luzerski klub koji je godinama bio sinonim za predzadnje mjesto. Mjenjali neozbiljne vlasnike ko na traci. Spašavao ih savez i drugi klubovi kaj recimo nije napravljeno za stari Varteks. Sad su filijala španjolske verzije samih sebe i najavljuju dodatno smanjivanje budžeta.

Da Istra 5 sezona u zadnjem kolu igra protiv kluba koji je već ispao i samo im treba bod za euopu. 5 godina zaredom bi tu utakmicu izgubili.
  • Hnlovac
    6.6k
    ja bih volio da je, ali uz svu to lovu i navijače, opet su pušiona

Baš imaju luzerštinu u zraku, da igraju protiv Rudeša zadnje kolo na Drosini gdje trebaju x za europu, izgubili bi 5:0

identicnu stvar smo napisali haha

Ali istina je, pa ti likovi su imali 2 meč utakmice na Drosini protiv Slavena i Vž, nijednu nisu dobili kad su trebali

Đabe sve investicije , stadion i navijači kad si luzer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.