• Crusades
    24.6k
    Masnokosi se doslovno sprda s njima, a ovi mu ne mogu ništa. Najstrože kaj mogu je pozvat Iris na informacije i dat mu ukor.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Masni im piša po klubu, a navijači opravdavaju i traže još :lol:
  • Masto
    1.6k
    podržat ce ga sta god napravio,
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Navijaci su ga i postavili iznad kluba. Mislim, ja sam bio protiv odlaska Petkovica, ne ovako zagrizeno, ali sam zelio da ostane.
    Bobanov potez se na kraju pokazao kao kljucan i apsolutno ispravan, znaci imas vec primjer i da ovako dopustis da ti igrac razjebe klub je meni nevjerojatno. Jos su nasi senatori osvojili sve, igrali sva europska natjecanja i nauzivali se proljeca.
  • tigric
    1.2k
    Marko Livaja jutros nije trenirao s prvom momčadi Hajduka, iako je tako ranije bilo najavljeno. Upitali smo na Poljud službeno objašnjenje, evo što su odgovorili:

'Marko Livaja danas se sastao sa sportskim direktorom, ali nije trenirao s momčadi, budući da je odbio ispričati se stručnom stožeru, a nije pristao ni odraditi trkački trening koji je trebao odraditi na Bledu. Zato je današnji trening odradio individualno u teretani. Za sutra je zakazan sastanak između Marka Livaje, trenera Garcije i Roberta Grafa, sa svrhom pronalaska najboljeg i konačnog rješenja, kako za Klub tako i za igrača'.
  • Mr Anderson
    20.2k
    Hahaha...on se doslovno sprda s njima.
  • mlinchica
    6.6k
    budući da je odbio ispričati se stručnom stožeru, a nije pristao ni odraditi trkački trening koji je trebao odraditi na Bledu.tigric

Ali oni još nisu odustali ni od zahtjeva odrađivanja trkačke Blejske kazne?!
    I još sve to javno napišu.. kakva ekipa
    Ni isprike ni trčanja :rofl:

Di je objavljen ovaj tekst?
  • skener
    8.8k
    Ako sutra odradi trkački trening od prije 7 dana očekujem da mu klub organizira i naknadnu prijateljsku utakmicu koju je isto preskočio.
    Sve se mora nadoknadit
  • Ljubo
    1k
    Ovakvog ponašanja se nebi posramili niti najveći lokalni šerifi općina u Hrvatskoj. Kakav cirkus je ovo dole Haha
  • Zg123
    3.8k
    Realno Garcija drzi kljuceve u rukama i ispast ce pobjednik, cekao je da ovaj prvom prilikom zajebe nesto i docekao ga je na volej. Dobio je priliku sad da ga se rijesi jer zna da je klubu sigurno lakse naci neki modul raskida s Livajom ili novi klub nego da pedaliraju Garsiju kojem bi morali isplatiti milju evrica
  • Ljubo
    1k
    taj volej im se onda vraća nazad u glavu i radi knockout jer ako je istina da su mu dužni plaće i ovaj ih tuzi mogu se pozdraviti sa Europom na koju sezonu.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Hahaha koji degenerici
  • tigric
    1.2k
    duplancic na dalmatinskom portalu
  • Keyser Soze
    19.8k
    Hajduk je nastavio trenirati strogoću na svojoj najvećoj zvijezdi pa su od njega tražili da otrči ono što nije u Beldu na pripremama. Na to je Livaja poludio, okrenuo se i otišao kući, doznajemo.

Gabelić
  • Pacho
    19k
    Podrska bogu baluna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.