• Mihael2305
    2.5k
    Glavni stadion u Rudešu trenutačno prima oko 2000 gledatelja.(potrebno 3.000)sport

Koliko sam primijetio, donedavno su preko puta zapadne tribine iskopali neki temelj, raskopali Rudeško brdo i postavili betonske blokove (moguća uskoro istočna tribina). Ako stvarno uspiju dobiti te reflektore, bilo bi odlično održavati utakmice na zapadnom dijelu grada, ne samo zbog veće gledanosti, nego i zbog lakše organizacije utakmica. Jer ko bu do Gorice išo. Stvarno se nadam da će se uspjeti izboriti protiv tog ljevičara i mrzitelja sporta.
  • DerHerrKool
    1.3k

Daj sjaši više. Naporan si sa trolanjem. Ak si ozbiljan onda mi te žao.
  • criticus
    8.4k
    1) Tovari nisu doveli šesticu.
    2) Zar je čudno da dio tovara stoji u rovu za Grafa? Pa masu ljudi na zoni je bila čvrsto u rovu za Marića. Graf ima referencu da je bar bio negdje sd, loš izgleda al bio. Marić je samo bio slatkoriječiv.
  • NORTE
    25.3k
    Uspoređivanje posjeta, stadiona i ona nada da sve ide k vragu kad se ovaj makne. Kolko im je neuspjeha to ublažavalo, kolko im se bilo lakše nositi sa tim. Sad vidi situaciju. Radi se novi stadion, u procesu je i drugi. Raste članstvo, raste gledanost, Mamić je odjeban.vjeko1701

"Poslije mene potop" rekao je bjegunac. Nadali su se i vjerovali da će padom Mamića doći njihovo vrijeme.

Unatoč svim ružnim, prljavim i zlim pokušajima i metodama oni trenutno imaju kaos i dugove u klubu, dok smo mi sigurno u najboljem razdoblju kluba unazad nekoliko desetljeća, ambicija nam je biti puno bolji nego smo sad, a uskoro ćemo to i biti.
  • Dinamosaurus
    121
    Mi stariji ovdje se sjećamo i njegovih postova da bi Dinamo trebao više paziti na LGBT zajednicu na tribinamaPaggini

Da i sve sam dobro rekao i ban je bio neopravdan odmah me se napalo bez ikakvog argumenta

Ti u svakom postu uzdizes blitvare :confused:njurci10

Ovo nije istina

Pa masu ljudi na zoni je bila čvrsto u rovu za Marićacriticus

I to sve negdje do 11./12. mjeseca. Ali narativ na ljeto 2024. je bilo da smo uzbuđeni oko nove sezone i titule i da je to tako prvi put u nekoliko godina
  • NORTE
    25.3k
    Premalo se priča o tome da je Highdug od Vlade dobio dodatnih 500.000 eura iz državnog proračuna da uredi hibridni i pomoćni travnjak, nakon što su već bez ikakvih mjerila dobili dva milijuna eura za neodrađenu sanaciju krova koja ne košta ni blizu toliko, a istovremeno plaču da žele srušiti stadion koji bi se modernizirao 100% iznosom iz državnog proračuna.
  • Dinamosaurus
    121
    Hajduk nije dobio €2mil za neodrađenu sanaciju krova nego država plati iznos na ugovoru nakon izvedenih radova, a zasad je hajduk koliko ja znam iskoristio od toga samo par stotina tisuća eura za obnovu travnjaka, ostatak novca nisu dobili jer radovi nisu napravljeni
  • crophantom
    5.3k
    od sad cu tvoje ime čitati Prgavosaurus.

Kaj si ti njihov advokat? :lol:
  • Dinamosaurus
    121
    pa da netko sad napiše Dinamo je kurac od momčadi ispravio bih ga

Nema veze s klubom, samo kažem stanje kakvo je
  • crophantom
    5.3k
    brate, pišeš da će bit jaci jer imaju 6 konacno, a nemaju 6, a i ovaj Del Moral koji je dosao nije cak ni ljecnicki proso.
    Lik je kronično ozlijeden, rijesavaju ga se iz 2. Španjolske za džabe, ovi ga uzeli jer nemaju za struju platiti.
    I ti zaključis da su jaci...
    Pa Krovinovic je Zidane, Maradona, Pele i Messi u jednom za ovo sto su doveli

Ovo krilo koje su doveli ima 1 hajlajt na YouTube, a to je kad je u kupu slučajno zabio s 30 metara jer je frajer kod šuta skoro sebi nogu slomio, a vile su nosile loptu prema golu.
    Ostatak ne mozes vidjeti jer lik igra u ligama u kojima ni mobitela nema da se snima, kamoli kamera.

I sad je on pretpostavljam bolji od Rebica, Almene ili cak I Durdova.

Neznam o čem pričaš, ali ako ljudi budu iznad Varaždina na kraju sezone ja cu biti šokiran.
  • Peškaman
    9.3k
    Braneći Grafa i Garciu često navode pluseve da su skinuli Krovinovića,Šarliju,Huga,Livaju s plaće.
    Trenutno netočno jer su im dali papire da traže klub,oni su i dalje na njihovoj sisi.
    Po pričama kakve plaće imaju čisto sumnjam da igdje mogu pronaći takve uvjete,većeg sam uvjerenja da će prije otpisani dočekati otkaz Garcie nego da će dobiti odgovarajuće ponude drugih klubova.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Hajduk sad ima šesticu po prvi put od Žaperove ozljede samo zbog toga su znatno jačiDinamosaurus

Možda ove godine budete prvi konačno.
  • Paggini
    88.7k
    2) Zar je čudno da dio tovara stoji u rovu za Grafa? Pa masu ljudi na zoni je bila čvrsto u rovu za Marića. Graf ima referencu da je bar bio negdje sd, loš izgleda al bio. Marić je samo bio slatkoriječiv.criticus

Pa nije slična situacija iskreno, s Marićem smo to ljeto ušli u LP, pojačanja su (na papiru barem) bila kako tako smislena, kad se sve počelo raspadati nakon par mjeseci jbg. Ovaj je lik dokazano loš, a Marić je barem bio neka smislena vizija kluba u kontekstu stvaranja i odgajanja kadrova iz svojih rezervi, jel.

Poanta je da kad je cijeli forum zdušno drukao za Marića kao oni tamo za Grafa, to je bilo u situaciji kad smo ušli u LP i bili prvi na tablici, postoji neki rezon iza toga. Ovi drukaju iz nade da je lik nešto što bi oni u glavi htjeli da bude, a ne ono što je.
  • criticus
    8.4k

Ma i oni se hvataju za onu jednu sezonu u Rakowu. Poljska jača liga, iskustvo s moneyballom, dovodi puno igrača rješava se punk igrača itd itd. Kad gledaš kroz roze cvike onda tako gledaš. I mi smo gledali LP a ne da smo vidili ko luster u obje utakmice protiv Azera. Mmae je bio naša zvir jer je prema naprijed izgleda solidno ali prema nazad je pliva otpočetka. Plus crvena zastava već iz epizode u Mađarskoj što se tiče odnosa prema klubu samo što smo mi odlučili to gledat kao zločesti Ferencvaros. Cordoba je sve osvojio jednim šutem izvana koji je završio pored gola. To su bile naše roze cvike. Nemoj me krivo shvatit, ona pressica Marića kad je postao sd je za mene bila impresivna i ja sam mislio to je to i da mu treba vjerovat. Nazalost to su samo bile roze cvike.

Sad ispada da sam njihov advokat, ali :smile: ... Zamisli se u njihovoj situaciji. Dugovi do grla i više, ne vjeruješ NO ni upravi jer su se pokazali i dokazali nesposobnim, trener luta daje u najmanju ruku upitne izjave, neznaju bi li ga se riješili a i da bi nemaju para, najbolji igrač na ratnoj nozi neznaju dal da ga mrze il ne, za šta se ko navijač možeš uhvatit ako voliš taj klub? A jedino za ovog koji još kod njih nije ima vrimena se pokazat lošim, napravio par populističkih poteza i moraš mu vjerovat da je genije i zna šta radi i dovodi zviri. Jedino to ti je preostalo, ta mala tanka papirnata slamka.

Edit: mala digresija, pogleda sam malog štoriju u vezi livaje. Najzanimljiviji dio je gdje ga opisuje i traži pridjev da se vidi koliko je važan al neće da kaže najbolji igrač :lol:. Kako sebi priznat da je najbolji sad kad je problem a do prije tjedan dana da ih pitaš svi uglas bi rekli najbolji igrač lige sad i ikad.
  • Paggini
    88.7k
    Nazalost to su samo bile roze cvike.criticus

Da, ali zato što povezano sa onakvim osvajanjem naslova, dolaskom nove garniture, ulaskom u LP, te naše roze cvike su bile opravdane u tom trenutku, to mi je poanta. Takav je bio kontekst Marićevog dolaska i tog prvog roka. Pa evo ti primjer Bobana kad je došao, bilo je tu masu skepse, a radi se o BOBANU. Nismo mi ni blizu isti kao što su oni, imamo taj navijački optimizam i vjerujemo, ali nismo nerealni u takvom omjeru. Čak bih rekao da se u dosta slučajeva ide u preveliku kritičnost, dok oni sve aboliraju i sve je dobro i sve je u redu, a mi s druge strane ako odigramo X protiv Varaždina bi tjerali sve iz kluba.

Sad ispada da sam njihov advokat, ali . Zamisli se u njihovoj situacijicriticus

Ma sve je to meni jasno, imam ja, Bože mi oprosti, empatije prema njima jer znam ih dosta s obzirom da sam s dosta njih odrastao, a i pobereš ih kroz život. Nisu svi imbecili torcidaši mrzin Dinamo, nego su istinski navijači kao ti i ja, ali šta im vrijedi hvatanje za ruševine i pričanje da će sad zapravo biti dobro? Dinamovci, da je neki Naš Dinamo uzeo klub u takvoj situaciji, ne bi dopustili pet godina ovakvog imbecilnog upravljanja, a kamoli 15 godina. A oni se svake sezone hvataju za nešto i "bit će to dobro" i "nije to dug nego akumulirani gubitak sve je to ok", a cijeli klub oko njih se urušava do temelja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.