• fakin
    4.8k
    Universitatea Craiova zajeban protivnik, ali gostovanje top. Moderna arena, 30k kapacitet, izgleda odličnotigric

izgrađen stadion prije 9 godina, koštao samo 52 mil eur

Stadion.ion.oblemenco.jpg
  • NORTE
    25k
    Moje želje ovim redoslijedom:

Flora
    Petrocub
    Gyor
  • MateG
    332
    Ja kažem Vikingur/Gyor
    Gyor ih dobije i idemo u Mađu autom :D
  • SanctaSanctorum
    335
    Samo izbjeć Thun, ostale gazimo u hendikepu. Po meni Thun klasu iznad svih ostalih momčadi ovdje, prikladnija ekipa za playoff nego za 2.pretkolo . Predviđam da izvlačimo par Petrocub - Egnatia.
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Jedini problem je Kairat, sve ostalo je smiješno za klub našeg renomea i trebamo dobiti u hendikepu.
    Thun je prošlogodišnja Rijeka, da je prvenstvo potrajalo još par tjedana izgubili bi naslov, u zadnja dva mjeseca prvenstva su imali jednu pobjedu, jedan remi i 6 poraza.

Gyor koliko god nezgodan bio moramo proći u 10/10 slučajeva, a ovo ostalo je zaista smiješno. Meni je najbitnije da smo Aarhus i Mjallby izbjegli.
  • Dzoni
    6.1k
    Razlika između ovih ekipa je da jednog možda dobijemo 2:0, a nekog drugog 5,6:0.
    Totalno je svejedno i osim komotnog prolaza je sve loše
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Na prvom treningu bili su:
    GK: Filipović, Nevistić, Zagorac, Žnuderl
    RB:Valinčić (Mikić?)
    CB: Dominguez, Živković, Galešić, Torrente (+ Radeljić i McKenna)
    LB: Goda, Perez Vinlöf
    DM/CM: Mišić, Zajc, Stojković, Soldo, Mudražija, Čaić, Kačavenda, Šunta
    LW/RW: Vidović, Lisica, Hoxha, Horvat, Oršić, Varela, Cordoba
    FW: Beljo, Bakrar, Kulušić

Tražimo zamjenu za Mišića, 'šesticu', moramo naći igrača koji će odmoriti našeg kapetana, imamo i neke igrače u mlađim uzrastima. Doveli smo Oršića za to krilo, tražimo još na toj poziciji, možda i neku osmicu. Bit će sigurno tu još novosti.

Ne spominje se desni bocni, nadam se da se ipak radi na tome.
  • Dendle71
    406
    u zadnja dva mjeseca prvenstva su imali jednu pobjedu, jedan remi i 6 poraza.Mathiasovi Chageri

Da, nakon kaj je bilo jasno da su ili da će osvojiti prvenstvo. Te tekme su bile nebitne. Ali slažem se, ovosezonski Thun je slabiji nego ovaj koji je uzeo prvenstvo i ne treba ih se bojati. Nemaju šanse protiv nas.
  • Crni86
    22.1k
    RB:Valinčić (Mikić?)IstinaZaDinamo

+ Tabinas koji je s repkom

Ako se nikog necemo rjesit brojcano smo na desnom beku popunjeni. Vale prvi izbor, a Tabinas u svojstvu Gode lovi priliku iz drugog plana
  • fakin
    4.8k
    ako želimo igrati ligu prvaka ovakav desni bok je definitivno preslab. tu moramo nekog dovesti još.
  • CUCAK
    735
    ako ne prodamo stopere na desnom beku imamo Morisa kao ofenzivniju varijantu i Galešića kao defenzivniju
  • Crni86
    22.1k
    Trenutno mislim da imamo prioritetnije pozicije u rosteru za popunit od desnog beka.

Desno krilo (samo lisica), sestica (samo misic), pa i motoricnija osmica bi po meni bila ispred desnog beka (zajc+misic tesko mogu u europi skupa, vidli smo da faki tu malo brzine i trke)

Ako vratimo livija, mislim da nam je zadnja linija tog trenutka jako dobro poslozena za nase prilike.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k
    Thun...

A dobro, moglo je i gore :grin:
  • Keyser Soze
    19.6k
    Dinamo Thun
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.