• Sibirski plavac
    10.1k
    SN

Lako je biti strpljiv kad nam sve ide u prilog. Pravi ispit strpljivosti starta onog trenutka kada je obrnuto. Predsjednik Dinama Zvonimir Boban sinonim je za “jobovsku strpljivost”. I dalje apsolutno stoji iza trenera Marija Kovačevića. Bez obzira na to što je kiksao protiv Vikinga, po svemu slabije momčadi od Dinama, što je klub zbog toga izgubio milijune eura. Bez obzira na to što su Plavi odigrali dvije grozne utakmice u SHNL-u, protiv Gorice i “jasličke grupe” iz Osijeka. Ne, Zvone Boban još nije “okrenuo palac dolje” za Kovačevića. Niti će se, prema našim saznanjima, to uskoro dogoditi.

Trener nakon poraza u Osijeku nije bio tema, on je siguran na svojoj poziciji. Ali, naravno, ni predsjednikova strpljivost neće trajati dovijeka, ima i on svoje granice. Konačno, ne radi se tu samo o strpljenju, radi se o odgovornosti. Boban za Dinamo želi sve najbolje, želi stvoriti moderan klub, izgraditi kvalitetnu momčad. Ako će mu trener u tom naumu biti prepreka, onda je Kovačevićeva sudbina sasvim jasna. Neće se dopustiti da “sve ode niz rijeku”.

Ali važno je naglasiti da predsjednik ne smatra da je trener prepreka. Ako dođe do smjene, onda će to biti vjerojatno tada kada nitko to neće očekivati. Ili će možda trener Kovačević sam kazati da odlazi. Previše je toga uloženo, volje, želje, rada, ako hoćete i novca da bi se sve prepustilo slučaju."
  • fakin
    6.2k
    Znaci Boban smatra da su igraci krivi i daje punu podršku i dalje treneru. Ovo mi je sad stvarno vec tragi-komicno. Otvara mi prostor za teorije zavjere, zasto i dalje ima punu podršku ovaj trener, cime ga je kupio? Znanjem i rezultatima u karijeri sigurno nije
  • Sava Krpa
    1k

Logicno, kad padne prodaja proizvoda nije kriv šef prodaje vec skladistar/vozac.
  • NitkoBitan
    38.7k
    Znaci Boban smatra da su igraci krivi i daje punu podršku i dalje treneru.fakin

Jesi gledao ti utakmicu u Osijeku? Kakve su smijesne greske radili nasi igraci bome i jesu krivi. Od krivih izvodenja auta, paseva u prazno, pa Dominguez i Valincic kad se amaterski nisu mogli dogovorit tko ce preuzet loptu pa je njihov igrac imao prakticki 1 vs 1 sa nasim golmanom...

Dovedi novog trenera pa ce oni opet po svom. Kao da nismo nista naucili iz proslosti i kad ti pusacka soba diktira trenere.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Nakon ovog svega uopće me ne bi čudio sljedeći scenarij- Osvajamo duplu krunu, Europu ili ne prolazimo u knockout fazu ili ispadamo na prvoj prepreci u toj fazi, a na ljeto Kova dobiva novi ugovor jer eto, dvije duple krune zaredom. Za Europu ćemo valjda do jeseni 2027. biti spremni i neće nas mjesec dana držati šokiranima porazi kao ovaj protiv Vikinga.
  • fakin
    6.2k
    znaci odjednom 15 igraca ne zna igrati nogomet, a lani su isti ti igraci u istoj momčadi znali igrati?
    Pa tko je kriv ako 15 igrača nije u formi?
  • NitkoBitan
    38.7k
    Pa tko je kriv ako 15 igrača nije u formi?fakin

Forma 24/7/365 :hearts:

Ne znam kaj nam se dogada u rujnu i listopadu, ali netko je vec napisao da u tom periodu dozivljavalo pad vec nekoliko sezona za redom bez obzira na trenera. Moguce da postoji zamor nakon prijelaznog roka koji je uvijek prometan kod nas te europskih kvalifikacija kad je velik pritisak na svim akterima u klubu.

I Jakir je "poginuo" u ovom kalendarskom razdoblju pa je danas trener mjeseca u Premiershipu. Je li trebalo stisnut zube i dat mu kontinuitet? Tko ce ga znat, ali Boban ocito vidi nesto u kontinuitetu i drzi se toga. Sto se ekipa prije pomiri sa time i usmjeri svoju energiju na neke druge stvari to bolje.
  • The Undertaker
    10.2k
    Dinamo, generalno, priprema ekipu da je u top formi za utakmicu PO LP. Zato u desetom, jedanaestom mjesecu imamo pad forme.
    Ove godine izgleda da nismo u formi od početka prvenstva i da su pripreme bile totalno promašene. To bi onda značilo da ćemo u 10.-11. mjesecu biti pravi ali ne bih dao pet para na tu okladu.
  • Olmic
    6k
    Al ovo spustanje bobana u svlacionicu 151 put ove sezone nema smisla. Autoritet trenera koji je vec nikakav, svakim spustanjem bobana je jos gori..
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    da u tom periodu dozivljavalo pad vec nekoliko sezona za redom bez obzira na treneraNitkoBitan

Zadnju sezonu gdje smo jesenski dio odigrali bez muke i krize je 2022/2023 pod Cacicem. Tad smo mislim na pauzi imali 6 bodova prednost nad tovarima uz utakmicu manje.

Tako da trend postoji. Ali ne moze opravdat ni proslu a jos manje ovu sezonu. Sto je bilo u sezonama 2023/2024 i 2024/2025 sa kakvim ekipama i kakvim kaosu u klubu je svima jasno.

Kova je prvi trener nakon Cacica bas u toj 2022/2023 koji ima daleko najbolju ekipu lige i uz to valjda nepamcenu zastitu uprave i s time mir.

Tako da ako se jos prosla sezona mogla donekle, iako meni neuvjerljivo, opravdat sa velikim remontom i uigravanjem novih igraca, se ova sezona vise nikako ne moze pravdat. Pa valjda nije pre vise zahtjevano da Dinamo i u jesenskom dijelu sezone dominira ovu cirkus ligu a ne da stoji rame uz rame sa tovarima do zime. Uz to je konkurencija slabija nego sto je bila prije dvije sezone. Samo jos dodatan razlog da je ovo nedopustivo.

I, u redu postoji naravno sansa da mi sad od jednom proigramo i sve sjedne na svoje. Ali nikako ne izgleda na to, a najgore je meni osobno sto se isto sranje ponavlja kao prosle sezone. Znaci napretka nema. A valjda trebamo napredovat, jer svi zelimo da budemo klub za ligu prvaka a ne klub gost u europa ligi.
  • FazeN
    8.5k
    Al ovo spustanje bobana u svlacionicu 151 put ove sezone nema smisla. Autoritet trenera koji je vec nikakav, svakim spustanjem bobana je jos gori..Olmic

Ako je vjerovati ovome što Olivari piše, onda smo svi mi ludi u svijetu u kojem je ovo postalo normalno.

Dakle, u prijevodu, Bukvić za svog trenera kaže da ih diže, motivira, vraća im vjeru kad padnu i radi ih boljim igračima.
    A kod nas, kad god se dogodi kriza, Boban silazi u svlačionicu da podrži ekipu, trojica najiskusnijih igrača dobiju zadatak da dignu momčad i da ne odustaju, te da obave ovo kaj Bukvić priča gore.

Pa kaj će nam onda trener?
    Komotno Kelava može preuzeti taj posao onda.
    Daj ajde stvarno..
  • Zg123
    4.7k
    Koji je ovo put da se Boban spustio u svlacionicu treneru?? Ja ne mogu vjerovati da mi imamo trenera kojemu Boban mora drzat gace i svlacionicu jer ovaj to ocito ne moze??
  • Brusa
    4.3k
    znači , po ovim natpisima Boban češće dolazi u svlačionicu od mamića.... ne može to biti dobro...
  • crophantom
    7.6k
    Ok. Ak ce se predsjednik svaka 2 tjedna spuštati u svlačionicu na razgovore s igračima, onda neznam cemu trener i staff služe više.

Odustajem, ispratiti cu tekmu u srijedu, doci na Loksu, ali nema se smisla toliko živcirati kad se vrtimo u krug i mi i ovi u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.