• Ludovic IX
    12.4k
    Ali ovo sto nebitni kaže, u fan shopu imat ekran sa printerom, i sam si kupiš i ispises. Kupiš dres, gaće i ulaznicu za zapad gore sektor 5, 7.red
  • jedan u nizu
    18.9k
    To bi svakako stavio za sve one koji si zele imati isprintanu ulaznicu.

Vec si kupio ulaznicu, ili imas godisnju, i dodes na taj kiosk, skeniras ulaznicu i on ti ju isprinta na onaj papir od cega su inace ulaznice.
    Mozes isprintati i neku od prije pola godine ili od kad vec.
    Platis to printanje neku cifru, euro, dva, pet, ne znam.
    Ne moras doci na dan utakmice kad su guzve, nego bilo koji dan kad si u prolazu ili kupujes u fanshopu i odlucis si isprintati zadnjih 5 ulaznica.
  • Thor
    3.6k
    Ne utvaram si da sam Omake ili Tranzicijski napad...uglavnom pogledal sam tekmu Vikinga i Sarpsborga 2-1.
    1.stadion Vikinga, manji,zatvoren, dobra atmosvera,pale se bengalke, glasno (zanimljivo)
    2.travnjnjak neki hibrid ili umetna-ne kuzim bas ali mislim umjetna
    3. Sve ide u napadu preko krila sa ubacajima u kazneni (85%) koji su brzi...biti ce pun k.skakanja (mozda Radeljic i Niko prije nego Domingez)
    4. Taj Tripic je fakat opasan i sve ide na njega,puca,skace,zaletava se (jak i dobar igrac-morat cemo ga nekak duplirat)
    5. Jako puno odbijenih lopti u kaznenom koje treba pokupit nakon skakanja...njihovi bekovi i stoperi se dizu visoko da kupe te lopte na protivnickom dijelu
    6.upravo zato ostavljaju ogroman prostor iza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.