• DiddyGuela
    6.5k

I branio odlicno!
  • SAS1987
    20.4k
    Možda je vrijeme da se testira ideja Majkija da igramo sa 9 igraca u polju i da brane dva golmana :lol:
  • Crusades
    25.2k
    Osigurana namanje EL i ove sezone.

Daj nam tu LP :strong:
  • Noel
    23.4k
    Liga prvaka 2024/2025.
    Europska liga 2025/2026
    Liga prvaka/Europska liga 2026/2027

Proljećari uništili i srozali Dinamo. Lesički, Duhaček, Antolić i ostali pripadnici tetak bojne su upozoravali :lol:
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Dzaba sve to kad ne igra Mudrazija...

Nadam se da sad ide LP barem par sezona zaredom :strong:
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    Još jedna pobjeda za koeficijent ,predobro
  • IvanPerić1945
    384
    Evo i NK Varaždin nam čestitao prolazak u play off
  • Benedikt
    284
    Daj sad Rudeš, moramo se priključiti vodećima u HNL-u
  • BBBaranja
    5k

Čitam propozicije kvalifikacija za LP, nažalost nismo od početka prijavili navedeni sustav pa nismo u mogućnosti koristiti ga ni u playoffu :grin:
  • Thor
    3.5k
    Neva se danas pokazal dost siguran i koncentriran.
    Mislim da smo malo neposteni prema decku...tu je celo vrijeme,trenira,radi...treba mu dati kredita i podrsku (pogotovo sad kad smo bez Filipovica u play offu ) i dati mu sansu u Hnl-u i imati povjerenje u njega.
    Trebamo ga dignuti svi skupa...on treba nas,a i mi njega.
    Tu mislim i na medije.
  • Mr Anderson
    21.4k
    Neva se danas pokazal dost siguran i koncentriran.Thor

Da, i na faci mu se vidjelo više samopouzdanja i odlučnosti nego prije. Možda je radio s kakvim psihićem.
  • Thor
    3.5k
    je bas tak. Vidi se primjena i da je radio na sebi.
    Zato mislim da je zasluzio sansu. Nekak si cak mislim kao da je Filipovic namjerno to napravil da Nevestic udje jer inace tko zna kad bi dobil sansu.
    Vjerojatno nije tak...ali takav mi je sveukupan dojam :snicker:
  • emilperska
    17.9k
    Nevin plafon je dosta veci od Filipovicevog. Iako nas je sve nasekirao 4x više. I s obzirom na cijenu i ugovor i s obzirom da znamo da je talentiraniji jer se to vidi.

Ta ozljeda leđa, loš balans ekipe lani na jesen i njegova slaba psiha su kumovali onom kriminalu od njegove igre na jesen. Sve je krenulo nizbrdo nakon onog Monaca. Vec u Salzburgu i doma protiv Osijeka se vidjelo da je pun k drveniji nego inače i da se još sporije pokrece. To se nastavilo i u 2025. jer je bio neobjašnjivo sporo pomičan kod svih akcija.
    Nadam se da je ovih 9 mj nebranjenja iskoristio da se fizički i psihički oporavi.

Dodatno, da sam izbornik repstacije i da imam 2 opcije za finale SP Filipović ili Nevistić, izabrao bi Nevistića jer znam da kad je u formi, brani čuda.

Edit: Ona Jakirova pobjeda na Rujevici u svibnju 2024. + 2x titova školjka ranije.. Nitko me nece uvjerit da to nisu bile jebačke partije tada jako dobrog golmana. Što se desilo od rujna 2024. do studenog 2025. dragi Bog jedino zna. Ta ozljeda leđa mi je prelako objašnjenje za sve i ne vjerujem jedini razlog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.