• Droljo
    29.7k
    Mora boban svog zemljaka ubacit. Mali nije prošao sa 5 i nemre bit direktor financija. Ima 6 razreda osnovne i knjige za sedmi...
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Ok, ali covjek radi honorarno taj posao. U Slovanu npr. spiker radi i intervjue i kreira sadrzaj na instagramu, znaci radi puno radno vrijeme oko ekipe.
  • wolfgang14
    4.4k
    super mi je što se mi prepiremo oko prijenosa koji je SVIMA besplatno dostupan i komentatora dok navijači NARODNOG kluba hajduk ne mogu gledat svoje dečke u europi bez da plate DODATNO čak i ako imaju MaxTv/maxsport :lol:
  • vukyxd
    59
    mene taj glas jako asocira na Mamićevštinu i crno doba, valjda zato jer je stadion bio prazan, nije bilo navijanja i samo se njega čulo. Ne mogu si pomoći.
  • modri-kibic
    1.7k

Budu im Brazilci omogućili na YouTubeu
  • Paggini
    90.6k
    Ne vidim apsolutno nikakav smisao u micanju gospodina Bergera, koji je zapravo jedini glas koji sam čuo na Maksimiru cijeli život. Odrađivao je svoj posao maksimalno profesionalno, pisao godišnje zbog utakmica, besmislena odluka potpuno. Ne znam zašto se ovo dogodilo, vjerujem da ima tu i kojekakvih interesa trećih i četvrtih strana koji su očito neminovni.

Nadam se da gospodin Berger protiv Thuna dobije jedan pljesak za više desetljeća svog rada u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.