• ElDorado
    11.7k
    a cuj ostali smo na 4 vezna s tim da je Soldo teski downgrade
  • MateG
    339
    Još kad su uperili ono svjetlo direkt u ljude pa ide u oči… netko u klubu mora odgovarat :D
  • Paggini
    87.2k
    I bitna informacija, barem je meni - ULAZ ZA SVE DINAMO II UTAKMICE U ZAPREŠIĆU ĆE BITI BESPLATNE ZA SVE DINAMOVE ČLANOVE

Bravo, bravo za klub!
  • crophantom
    4.9k
    pa nije ni poanta članskog dana ekskluziva, bar ja to tak ne doživljavam.
    Meni je npr. Zanimljivo sa se na ovog malog iz Afrike računa vrlo brzo i za prvu ekipu, ja sam mislio da je to samo popuna za B ekipu.

Znam da je samo do nastupa, al brat iz odjela za članstvo ili kako se zove je zvucao ko da mu svi idemo na kurac, a modalitet voli reći vise nego podcasteri half space, miss simpatičnosti ovog članskog. :lol:
  • Olmic
    5.6k
    obrati mu se direkt ovdje ;)
  • Do kraja2023
    418
    Neko u klubu mora odgovarati jer nije bilo decaka kaj fura pive po tribini.
  • Ijayi Atiemwen
    6.2k
    nije Zvone odustao od Bennacera nada se da bi nekaj moglo bitiElDorado

Ne razumijem kako onda mislimo opet biti škvadra kao od lani ako će nam Izraelac dijelit svlačionicu s Alžircima. To jednostavno ne ide zajedno, i nemojte počet s pričama ako su mogli srbi, bosanci itd. Jer se ne radi o ljudima s ovih prostora već o potpuno drugačijem svijetu.
  • austrijanac
    11.5k

On je uvijek takav, naviknes se.

Ali ak mu se javis s necim pametnim, prvi ce ti pomoc
  • ElDorado
    11.7k
    jel ti to ozbiljno? Pa vec mu je Bakrar u svlacionici.
    Pa kakve sve kombinacije imas po europskim klubovima?! To su ljudi s imenom i prezimenom, sportasi i nogometasi. Nisu politicki aktivisti
  • Medvedgrad
    880
    Kad smo igrali protiv Makabija, za njih je zabio Sayed Abu Farkhi, izraelski Arapin, Peretzov suigrač.
  • Laugreano
    5.6k
    Mislim da ce bit rotacija Stojkovicu i Zajcu
  • SanctaSanctorum
    343
    Jako lijepa organizacija, ugodna atmosfera. Po meni fantastična odluka kluba za besplatan ulaz članovima na utakmice Dinama II, vjerujem da će to rezultirati dobrom podrškom što će klincima puno značiti. Također, ulazimo u sezonu s Tabinasom kao projiciranim drugim desnim bekom, vjerujemo u njegov potencijal što je po meni opraivdano jer ono vremena što je dobio je dobro iskoristio. Trnci kada je Zvone pričao o Liviju i o tome da karijeru završi kod nas. Kranjča u 2 ili 3 mjesecu, a idejno predstavljanje Maksimira sredinom 9og mjeseca uz makete izložene na Velesajmu kaj mi se isto sviđa kao ideja. Više manje ostalo se sve znalo. Još jednom hvala svima što nam je ovo omogućeno, znamo kakav je put bio do ovakvih scena. Dogodine na Kranjči, vjerujem uz puno više ljudi.
  • Keyser Soze
    19.6k
    Osjetio sam bol u glasu gospodina koji je za nagradu od bodova dobio šal Real Betisa...
  • pjetlić
    384

Ja pikiram da je pitao za hakerski napad :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.