• Ludovic IX
    11.5k
    trebalo bi u subotu live emisiju sa stadiona napravit.. ja vodim jake snage iz Kutine, @Droljo included, pa se može organizirat i natjecanje u brzom ispijanju pive (drolju nominiram), natjecanje u razjebavanju gomile (fakin favorit), natjecanje u izražavanju nježnosti Nevistiću (tu Marley nema konkurenciju) a možda i otvorit odmah Juan Cordoba fan club
  • Dzoni
    5.6k
    Bi li Tabinas bio bolji igrač kao krilo ili kao bek?
  • Crni72
    216
    S obzirom da nam na krilima definitivno treba pojačanja, da li u HNL-u ima igrača koji bi bili upgrade na toj poziciji: npr. Almena ili Omerović?
  • rokikaciga
    13.9k
    AlmenaCrni72

Ja cu se ovdje ubaciti i rec da Almena definitivno nije igrac za Dinamo. Bolji igrac je Topic meni, a Lisici nemre kopacke cistit.
    A pitanje za nase drage voditelje - sta mislite otkud tolika opsjednutost Almenom? Po meni decko puno zuji, malo meda daje. Ima 2 gola i asistenciju ove sezone sto je kriminalno lose za glavnu perjanicu Hajduka.
  • Sajla
    20.2k
    Barcelona je postala prva momčad koja je pobijedila u svim domaćim utakmicama svoje lige u jednoj sezoni. Može li dinamo ponoviti taj uspjeh sljedeće sezone?
  • Thor
    2.6k
    Koristim od kolege @Paggini konstataciju s kojom se apsolutno slazem nakon tekme za vas komentar...?
    Komentar: "Da je meni netko rekao u studenom da ćemo mi sa Tabinasom, Varelom, Cordobom, Šuntom, Zebićem i Soldom pobijediti 4:1 u Koprivnici :lol: :lol: "
  • Agramer86
    999
    Nije pitanje već konstatacija. Dinamo X-om protiv Lokomotive ruši HNL rekord u gol razlici. Trenutačna gol razlika je +65 a, dosadašnji rekord je postavio također Dinamo u sezoni 2014/2015 kada je imao gol razliku +64
    Čestitam njima, vama i nama na dobroj sezoni.
  • Mali Zeus
    21k
    ta momčad bi se borila za vrh u HNL-u.
  • DerHerrKool
    910
    Nije vezano za utakmicu direktno, ali bi htio čut vaš komentar na:
    "Kapetan Dinama, nositelj i najbolji igrač. To je pokazao i Boban kad ga je ostavio kao centralnu figuru. Znam da igra jako dobro, mi tu imamo najmlađa rješenja. Nisam ga zvao prije, sad je kasno. Tad je konkurencija bila jaka poput Kovačića, Brozovića i Rakitića. Sad su tu mlađi igrači"

Kakva su to "najmlađa rješenja" i kakav je to seljački razlog "Nisam ga zvao prije, sad je kasno"?
  • ElDorado
    11k
    Kako je bilo na izbornikovoj pressici? Jel ima kakvih nesluzbenih komentara?
  • Ludovic IX
    11.5k
    zašto niste postavili pitanje Daliću o tome da li je nepozivanje Belje zapravo nepoštivanje dinama, HNL-a i samog Belje jer kako se može nazvat pozivanje Muse ispred njega nego nepoštivanje..

i zasto trenutna frma stojkovića je manje bitna nego forma Fruka od prije pol godine, godine jer stojković je danas duplo bolji igrač od fruka.. nije bio prije pol godine ali danas je a SP je za mjesec dana a ne prije godinu dana
  • GOAT
    7.2k
    Nisam ga zvao prije, sad je kasno.DerHerrKool

I sto mislite kolika je sansa da Belji dogodi ista stvar?
  • Dzoni
    5.6k
    Je li ovo sve bilo zapravo potpuno očekivano ili ste bar malo iznenađeni?
  • NVKOD
    12.3k
    Već sam postavio pitanje na početku, ali bih se samo htio zahvaliti na tome što ste pitali livnoladu za Mišića. :clap:

Želimo još toga u budućnosti!
  • Antee
    4
    Nije pitanje sam zelim rec svaka cast za pitanja o dinamu
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.