• rioda
    15.7k

Kod mene je ta zajebancija sa žetonima i čašama znatno smanjila potrošnju, ne znam je li i kod drugih tako :sweat:
  • fakin
    4k
    Suma sumarum sa ovim casama da kad se zbroji eko doprinos i oduzme visa cijena pica, zajebancija oko zetona i povrata dobije se jedan veliki pusing.

Od iduce sezone obicne plasticne case!
    NitkoBitan

s time se apsolutno slažem, ko hoće čaše nek ih kupi u fan shopu. na tekmu protiv varaždina su bile plastične jednokratne čaše, neka tako bude svaku tekmu i bit će svima lakše.
  • NitkoBitan
    36.5k
    Kod mene je ta zajebancija sa žetonima i čašama znatno smanjila potrošnju, ne znam je li i kod drugih takorioda

Sigurno je. Em sto je piva na stadionu skuplja od onih u kaficima oko stadiona (i manje ukusna) jos i 1 euro za casu a gro ekipe se ni ne da skupljat te zetone za povrat pa im to prakticki znaci samo piva euro skuplja neg inace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.