• KtcGoat
    4.6k
    Neki zapapljeni kurac je doletio na tiribinu kad su pucali ti topovski ili sta je vec bilo
  • Mihael2305
    2.1k

Da, nekaj je s lijeve na desnu stranu letjelo
  • Fan
    2.2k
    Nisu svi od 20000 ljudi na stadionu ultrasi, neki su i pičke ko ja :sweat:crophantom

Ovo je zapravo najbitnija točka svega. Točnije, većina od, ako ciljamo 30k+ ljudi u narednih 10-ak godina na tribinama, neće biti fan ovakve atmosfere.
    Meni je osobno odgovaralo apsolutno sve osim tih topova te se nadam da ih ubuduće neće biti.
  • IceMan
    4.1k
    E moj druže beogradski, sve smo srpske pjesme znali..

Kak bi reko Krpa - Pa moram si pivicu za ovo popit! :rofl: :rofl:
  • prefontaine
    8.6k
    Nek živi ljubavcrophantom

nek se budi dan,
    neka svako dijete
    mrzi Partizan
  • Dr Hofmann
    5.6k
    Tovarske pičke i jazavci. Da sto Maksimira zapalite, onu sramotu s četnicima nećete isprati sa sebe. Nek se udave u govnima svojim.
  • Zoran
    594

Top je bilo… nikad dosta baklji i topovskih… a za malu je zapad ako joj je sjever prestresan
  • Zoran
    594

Ti si stvarno rijetko na stadionu onda.
  • crophantom
    3.9k
    I moram reci, pozdrav za Bornu Marinića ako slucajno cita Zonu, jos jednom velikom hvala za njegov rad, za tako mladog čovjeka radi fenomenalne stvari koje su trebali odraditi neki drugi, a "poklončić" koji mi je dao ide na posebnu policu.
    Hvala ti legendo.
  • emilperska
    15.9k
    I moram reci, pozdrav za Bornu Marinića ako slucajno cita Zonucrophantom

Stranka te prati i ima velike planove s tobom..
  • Sibirski plavac
    8.7k
    Rutinsko šamaranje magaradi.

Sjajna atmosfera.

Bennacer majstor, šteta što ga ne bu više ovdje dogodine.

Zebić odličan, sjajno dodavanje imao za Belju kad je ovaj fulao 1 na 1 sa Silićem.

Trojac Dion Drena i Beljo trpaju i dalje. Što reći više, repstacija calling, barem se nadamo, da linolada ima oči i znanja.

Gorit će za koji tjedan trg na proslavi dvostruke krune, vjerujem u većem broju nego 2024. na proslavi. :fire:
  • Thor
    2.5k
    Volim te dinamooooo :love: :strong: tek sad iz Dabe :rofl:
  • crophantom
    3.9k
    ja sam se spreman aktivirati, samo cekam poziv :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.